Πεινασμένοι Ενωθείτε…

Η χώρα μας περνά δύσκολες στιγμές.


Το πολιτικό προσωπικό της κατάφερε να μας απογοητεύσει τόσο πολύ που δύσκολα θα καταφέρουν να αναστρέψουν το κλίμα, αν και στην Ελλάδα τίποτε δεν είναι  ακατόρθωτο, ίσως γιατί ως Έλληνες –τελικά- ξεχνάμε εύκολα.


Η πείνα όμως, που έφεραν είτε με τις επιλογές τους, είτε με την αδιαφορία τους και την στείρα κομματική τακτική, είναι γεγονός.


Όπως γεγονός αναμφισβήτητο είναι και ότι πάνω από 900.000 άνθρωποι είναι χωρίς δουλειά, ενώ όσοι δουλεύουν και έχουν  απολέσει μεγάλο μέρος του μισθού τους και έχουν να …λαμβάνουν.


Λίγοι, πλέον μπορούν να πουν ότι έχουν την τύχη να παίρνουν έναν ικανοποιητικό και αξιοπρεπή μισθό έτσι ώστε να μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς και τα χαράτσια.


Σε αυτές τις δύσκολες ώρες οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι. Προς Θεού, δεν αναφέρομαι στην ενότητα όπως την εκλαμβάνουν οι πολιτικοί μας.  Αναφέρομαι στην ουσιαστική ενότητα που θα μας επιτρέψει να λάβουμε εμείς τις οριστικές και καθοριστικές αποφάσεις και να οδηγήσουμε εμείς την χώρα στην ανάπτυξη και την προκοπή.


Στόχος μας, μέσα από την παρούσα σελίδα, δεν είναι μόνο να ενημερώσουμε, αλλά κυρίως να ακούσουμε, να μάθουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, να συναποφασίσουμε και να αναγκάσουμε τους υπεύθυνους να μας ακούσουν και να κάνουν επιτέλους, αυτό που πρέπει όχι για το δικό τους καλό, αλλά για το δικό μας καλό.