Προνοιακά επιδόματα

Αρχές Απριλίου η καταβολή τους

Η υπογραφή από το Υπουργείο μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα  αλλά από την υπογραφή έως την καταβολή τους δικαιούχους παρεμβάλει ένα 15ημερο-20ημερο γραφειοκρατικών διαδικασιών. Έτσι, σύμφωνα με το καλύτερο σενάριο, τα χρήματα θα φτάσουν στους δικαιούχους την Μεγάλη Δευτέρα!.

Στις 9 Απριλίου εκτιμάται ότι θα γίνει η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων για τους μήνες Ιανουάριο – Φεβρουάριο  που για άλλη μια φορά καθυστέρησαν.

 

Η υπογραφή από το Υπουργείο μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα  αλλά από την υπογραφή έως την καταβολή τους δικαιούχους παρεμβάλει ένα 15ημερο-20ημερο γραφειοκρατικών διαδικασιών. Έτσι, σύμφωνα με το καλύτερο σενάριο, τα χρήματα θα φτάσουν στους δικαιούχους την Μεγάλη Δευτέρα!.

 

Σύμφωνα με την απόφαση 8602, από το Υπουργείο Εσωτερικών  κατανέμεται από το λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών», συνολικό ποσό 140.587.013,69 €. Το συγκεκριμένο ποσό πρέπει να αξιοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους αυτών.

Write a comment

Comments: 0