Μετά την πατάτα έρχεται το λάδι και το ρύζι

Το Σάββατο 7 Απριλίου στο στρατόπεδο Παπαλουκά Σερρών

Η Κοινωφελής Επιχείρηση θα διαθέσει πιστοποιημένο extra παρθένο ελαιόλαδο, οξύτητας από 0,3% έως 0,8%, σε συσκευασία πέντε λίτρων με τιμή λίτρου 2,7 €, ήτοι 13,5 € η συσκευασία. Επίσης, θα διαθέσει πιστοποιημένο παρθένο ελαιόλαδο, οξύτητας 0,8% έως 2%, σε συσκευασία των πέντε λίτρων με τιμή λίτρου 2,4 €, ήτοι 12 € η συσκευασία.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Σερρών, όπως ανακοινώθηκε χθες από την αντιδημαρχία Σερρών, θα διαθέσει πιστοποιημένο extra παρθένο ελαιόλαδο, οξύτητας από 0,3% έως 0,8%, σε συσκευασία πέντε λίτρων με τιμή λίτρου 2,7 €, ήτοι 13,5 € η συσκευασία. Επίσης, θα διαθέσει πιστοποιημένο παρθένο ελαιόλαδο, οξύτητας 0,8% έως 2%, σε συσκευασία των πέντε λίτρων με τιμή λίτρου 2,4 €, ήτοι 12 € η συσκευασία. Θα διατεθεί ρύζι «Καρολίνα» από Σερραίους παραγωγούς με 0,95 € το κιλό. Τέλος, θα διατεθεί κίτρινη πατάτα Βροντούς με 0,30 € το κιλό.

 

Το ελαιόλαδο προέρχεται από την Ελαιουργεία Πτελέου Βόλου Ν. Μαγνησίας.

 

Η διάθεση των παραπάνω προϊόντων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Απριλίου 2012 στο Στρατόπεδο Παπαλουκά (πρώην Πυροβολικά).

 

Η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. σε ανακοίνωση της ευχαριστεί θερμά τους πατατοπαραγωγούς της Βροντούς για την πρόθεσή τους να προσφέρουν δωρεάν ένα (1) τόνο πατάτες στους εξυπηρετούμενους των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι». Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς των προγραμμάτων αυτών.

 

Οι παραγγελίες των προϊόντων συνεχίζονται κανονικά:

 

•Οι κάτοικοι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων θα δηλώνουν τις παραγγελίες τους στους Προέδρους των κοινοτήτων.

 

•Οι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Σερρών θα δηλώνουν τις παραγγελίες τους στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, κάτω από το Δημαρχείο, και στο κτίριο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., Εθνικής Αντίστασης 34 (ισόγειο) από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 15:00 και στο τηλέφωνο 23210 55656. 

Write a comment

Comments: 0