«Είμαστε 11 εκατομμύρια ζωντανοί και το όνομα μας είναι αντίσταση»

Συγγενείς, φίλοι και σύντροφοι αποχαιρέτησαν τον Δ. Χριστούλα

Ο  Λεωνίδας Παπαδόπουλος εκπροσώπησε το κίνημα «Δεν πληρώνω» στην πολιτική κηδεία του 77χρονου συνταξιούχου Δημήτρη Χρίστουλα που έδωσε τέλος στην ζωή του έξω από τη Βουλή, στην πλατεία Συντάγματος.Η πολιτική κηδεία του Δ. Χριστουλα έγινε το Σάββατο, ενώ η σωρός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία για να αποτεφρωθεί. 

Ο  Λεωνίδας Παπαδόπουλος εκπροσώπησε το κίνημα «Δεν πληρώνω» στην πολιτική κηδεία του 77χρονου συνταξιούχου Δημήτρη Χρίστουλα που έδωσε τέλος στην ζωή του έξω από τη Βουλή, στην πλατεία Συντάγματος.

 

Η πολιτική κηδεία του Δ. Χριστουλα έγινε το Σάββατο, ενώ η σωρός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία για να αποτεφρωθεί.

 

Ο αποχαιρετισμός του Λ. Παπαδόπουλου

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε: «Ο συναγωνιστής, σύντροφος και μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Δημήτρης Χριστουλας, έπεσε θύμα μιας κρατικής πολίτικης δολοφονίας. Με την πράξη του - διαμαρτυρία, έδωσε μια γροθιά στο στομάχι των κυβερνώντων αλλά και ένα γερό σκούντημα στις συνειδήσεις όλων μας.

 

Όσο θα θυμόμαστε τον σύντροφο μας να είναι διπλά στο Σύνταγμα και στις δράσεις του Κινήματος μας ο Δημήτρης θα είναι ζωντανός στις καρδιές όλων μας. Ο συναγωνιστής Δημήτρης δεν ανήκε μόνο στο Κίνημα Δεν Πληρώνω του οποίου υπήρξε μέλος του. Ο Δημήτρης ανήκει σε όλους όσους παλεύουν και αγωνίζονται για την ανατροπή αυτής της χούντας, για έναν κόσμο χωρίς αφεντικά, για ένα κόσμο χωρίς εξουσιαστές και εξουσιαζόμενους, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για μια πανανθρώπινη κοινωνία.

 

Θα σε θυμόμαστε πάντα σύντροφε Δημήτρη και σου υποσχόμαστε ότι θα ζεις μέσα από τους αγώνες μας».

Write a comment

Comments: 0