ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΙΑΣ 10 - 62100 ΣΕΡΡΕΣ

Ο νεοσυσταθείς «Σύλλογος Χαμηλοτάβανων Σερρών» προσκαλεί τα μέλη του και όλους εν γένει τους χαμηλοτάβανους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση που θα γίνει στο κινηματοθέατρο της πόλης μας «ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ». Στόχος της εκδήλωσης είναι να προβληθεί και να στηριχθεί η υποψηφιότητα της κ. Φωτεινής Αραμπατζή, προκειμένου να εκλεγεί Βουλευτής και να εκπροσωπηθούμε επιτέλους κι εμείς οι χαμηλοτάβανοι στην επόμενη Βουλή.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Ο νεοσυσταθείς «Σύλλογος Χαμηλοτάβανων Σερρών» προσκαλεί τα μέλη του και όλους εν γένει τους χαμηλοτάβανους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση που θα γίνει στο κινηματοθέατρο της πόλης μας «ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ». Στόχος της εκδήλωσης είναι να προβληθεί και να στηριχθεί η υποψηφιότητα της κ. Φωτεινής Αραμπατζή, προκειμένου να εκλεγεί Βουλευτής και να εκπροσωπηθούμε επιτέλους κι εμείς οι χαμηλοτάβανοι στην επόμενη Βουλή. Κρυφή μας μάλιστα ελπίδα είναι να λάβει η κ. Αραμπατζή περισσότερες ψήφους από όσες ελάμβανε στο παρελθόν ο κ. Αχιλλέας Καραμανλής, ίνα εκπληρωθεί και ο διακαής πόθος του πατρός Αθανασίου, ο οποίος φέρεται ειπών: «Εγώ θα αποκαθηλώσω τον Αχιλλέα».

 

Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Λ.Μ.Ε. Σερρών, θα γίνει (χάριν συμβολισμού) την Κυριακή της Ανάστασης, 15 Απριλίου 2012 και ώρα 18:00, με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Νομάρχη Σερρών και επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Κώστα Παπαπαναγιώτου. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο υποψήφιος Βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς και τέως πρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε. κ. Ζαχαρίας Κατσάνης, ενώ ευελπιστούμε ότι θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάρκος Μπόλαρης και η Βουλευτής κ. Μαρία Κόλλια. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο φιλόλογος κ. Κώστας Πολύζος, αντιπρόεδρος (αυτοχρισθείς) του Συλλόγου μας.

 

Καλούνται όλοι οι Σερραίοι χαμηλοτάβανοι να παραστούν στην εκδήλωση συν γυναιξί και τέκνοις.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δε θα επιτραπεί η είσοδος σε αντιφρονούντες. Γι’ αυτό θα απαγορευτεί οπωσδήποτε η είσοδος στους συνυποψηφίους της κ. Αραμπατζή, οι οποίοι, ως γνωστόν, αντέδρασαν και αντιδρούν ακόμη σφόδρα και ομοθυμαδόν στην υποψηφιότητά της. Αυτονόητο ότι η ίδια απαγόρευση ισχύει και για όλους τους ΨΗΛΟΤΑΒΑΝΟΥΣ.

 

Τη εντολή του Προέδρου

Κώστας Πολύζος

Φιλόλογος

Write a comment

Comments: 0