«Μένουμε Ελλάδα, μένουμε Κεντρική Μακεδονία»

Κάλεσμα Δ. Ψωμιάδη ενόψει των διακοπών του Πάσχα

 Δ. Ψωμιάδης: «Το κρύο και το χιόνι, ο πραγματικός χειμώνας που είχαμε να δούμε αρκετά χρόνια και τον ζήσαμε φέτος, βοήθησε τα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής Μακεδονίας, που έγιναν τόπος προορισμού τους προηγούμενους μήνες. Αλλά και τώρα, την άνοιξη και ιδίως ενόψει Πάσχα, είναι ένας πανέμορφος προορισμός για όποιον θέλει να έρθει σε επαφή με τη φύση».

Ενόψει των διακοπών του Πάσχα, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το κρύο και το χιόνι, ο πραγματικός χειμώνας που είχαμε να δούμε αρκετά χρόνια και τον ζήσαμε φέτος, βοήθησε τα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής Μακεδονίας, που έγιναν τόπος προορισμού τους προηγούμενους μήνες. Αλλά και τώρα, την άνοιξη και ιδίως ενόψει Πάσχα, είναι ένας πανέμορφος προορισμός για όποιον θέλει να έρθει σε επαφή με τη φύση.

 

Τα χιονοδρομικά κέντρα στο Ελατοχώρι στην Πιερία, στο Σέλι και στα 3-5 Πηγάδια στην Ημαθία, στο Καϊμακτσαλάν στην Πέλλα και στο Λαϊλιά στις Σέρρες, αποτελούν τουριστικά διαμαντάκια στην Κεντρική Μακεδονία.

 

Καλώ τους φίλους από την Περιφέρειά μας αλλά και εκτός αυτής να προτιμήσουν την όμορφη και φιλόξενη Κεντρική Μακεδονία για τις διακοπές του Πάσχα.

 

Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε πόσο αγαπάμε τον τόπο μας. Να κάνουμε πράξη το σύνθημα μένουμε Ελλάδα, μένουμε Κεντρική Μακεδονία». 

Write a comment

Comments: 0