Η ΝΔ ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτια της

Αντιδράσεις στα Σέρρας από τη μη συμμετοχή του π. προέδρου της ΝΟΔΕ

Γ. Μιχελάκης: «Η Ανανέωση είναι εμφανής: οι μισοί περίπου είναι νέα πρόσωπα. Ενώ δόθηκε μεγάλη έμφαση στους προερχόμενους από τη νεολαία, αλλά και σε νέους επιστήμονες. Δώσαμε ευκαιρίες σε πολλούς νέους ανθρώπους. Και δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους να διαλέξουν. Γιατί την ανανέωση, τελικά, εκείνοι θα την κάνουν».

Τα ψηφοδέλτια της παρουσίασε  το απόγευμα της Τρίτης η Νέα Δημοκρατία. Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος σε αυτά είπε:  «Σήμερα, παρουσιάζουμε τα πλήρη ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Υπήρξε πολύ μεγάλη προσφορά υποψηφιοτήτων σε όλη την Ελλάδα. Δεν ήταν δυνατό, φυσικά, να μπουν όλοι.  Υπάρχουν 412 υποψήφιοι σε 56 εκλογικές περιφέρειες.

 

Η Ανανέωση είναι εμφανής: οι μισοί περίπου είναι νέα πρόσωπα. Ενώ δόθηκε μεγάλη έμφαση στους προερχόμενους από τη νεολαία, αλλά και σε νέους επιστήμονες. Δώσαμε ευκαιρίες σε πολλούς νέους ανθρώπους. Και δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους να διαλέξουν. Γιατί την ανανέωση, τελικά, εκείνοι θα την κάνουν.

 

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που προσφέρθηκαν να στρατευθούν στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας. Καλή τύχη στους υποψήφιους βουλευτές.  Και αυτοί που δεν μπήκαν τελικά, θα είναι κι αυτοί στην πρώτη γραμμή του αγώνα.  Που δεν τελειώνει στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Τότε μόλις ξεκινά».

 

Για να δείτε τα ψηφοδέλτια της ΝΔ πατήστε εδώ


 

Το ψηφοδέλτιο του Ν. Σερρών

Με απόφαση της εκλογικής επιτροπής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας οι υποψήφιοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο ν. Σερρών είναι οι :

Α/Α

ΕΠΙΘΕΤΟ

ΟΝΟΜΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

1

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

2

ΒΛΑΧΒΕΗΣ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΙΑΤΡΟΣ

3

ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

4

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

5

ΜΑΜΑΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ

ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣMARKETING

6

ΜΗΚΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ

7

ΠΑΝΟΥ

ΣΩΤΗΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

8

ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

9

ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

 

 

Η ΝΟΔΕ Σερρών συγχαίρει τους ανωτέρω και τους εύχεται καλή επιτυχία.

Θέλει επίσης να ευχαριστήσει και τους :

1.Μασλαρινό Αθανάσιο

2.Μπαζδάνη Αθανάσιο

3.Παπουτσή Άγγελο

4.Σπυρόπουλο Γεώργιο

5.Σπυρόπουλο Παναγιώτη

6.Στάγκο Κων/νο

7.Τσιμερίκα Γεώργιο

8.Χατζηδημητρίου Αλέξανδρος

«για την συμμετοχή τους στην διαδικασία επιλογής που πρόκρινε η κεντρική διοίκηση του κόμματος  και την συμμετοχή τους στην πρώτη γραμμή των αγώνων της παράταξης  .

 

Τους καλούμε να ενώσουν τις δυνάμεις τους ,με τα υπόλοιπα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ  στον αγώνα για την νίκη της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές .

 

Η ΝΟΔΕ με αίσθημα ευθύνης , θα οργανώσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος σε συνεργασία με τους υποψηφίους βουλευτές».

 

Κ. Στάγκος: «Ελπίζω το βράδυ της 6ης Μαΐου να δικαιωθούν οι επιλογές του κ. Σαμαρά»

Έκπληξη, αλλα όχι για τους καλά γνωρίζοντες στα Σέρρας, ήταν η μη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, του Κώστα Στάγκου, πρώην προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) της ΝΔ  ο οποίος παραιτήθηκε του αξιώματος του προκειμένου να συμπεριληφθεί στη βουλευτική λίστα.

 

Ο ίδιος σε ανακοίνωση του αναφέρεται τόσο στην  παραίτηση του από την προεδρεία κάνοντας ευθεία αναφορά σε συνεννόηση που προηγήθηκε με τον κ. Σαμαρά, όσο και στη μη συμμετοχή του τελικά λέγοντας με νόημα «Ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε τελικά να μη συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. τον πρώτο εκλεγμένο από τον λαό των Σερρών, πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε.. Ελπίζω το βράδυ της 6ης Μαΐου να δικαιωθούν οι επιλογές του. Του εύχομαι καλή τύχη.»

 

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Στάγκου έχει ως εξης: «Κατ΄ αρχάς θα ήθελα  να ευχαριστήσω τους Σερραίους και τις Σερραίες οι οποίοι με στήριξαν, τόσο στη πολιτική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια με το κόμμα της Ν.Δ., όσο και στην πρόσφατη απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιό της.

 

Όλοι γνωρίζετε ότι επιθυμούσα να είμαι υποψήφιος με τη Ν.Δ. στις επερχόμενες εκλογές.

 

Για το λόγο αυτό άλλωστε και καθ’ υπόδειξη του Αντώνη Σαμαρά παραιτήθηκα από  πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Σερρών, λαμβάνοντας τη σχετική διαβεβαίωση του για τη συμμετοχή μου  στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

 

Γι’ αυτό και η παραίτησή μου υποβλήθηκε στα αρμόδια κομματικά όργανα  σε χρόνο που μου είχε υποδειχθεί (ημερομηνία παραίτησης και αποδοχής της ).

 

Ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε τελικά να μη συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. τον πρώτο εκλεγμένο από τον λαό των Σερρών, πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε.. Ελπίζω το βράδυ της 6ης Μαΐου να δικαιωθούν οι επιλογές του. Του εύχομαι καλή τύχη.»

 

Α. Μήκα: «Στην πολιτική μου διαδρομή μέχρι σήμερα δεν επέλεξα ποτέ τον εύκολο δρόμο».

Κολακευμένη νιώθει από την πλευρά της η πρώην Δήμαρχος Νιγρίτας Αγγελική Μήκα η οποία διεκδικεί και επίσημα μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο για το Ν. Σερρών.

 

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων σε γραπτή ανακοίνωση της η κα Μήκα αναφέρει: «Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα, σήμερα που κρίνεται το μέλλον του τόπου και των συμπολιτών μου, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις με στόχο να αλλάξει τροχιά ο τόπος μας.

 

Στην πολιτική μου διαδρομή μέχρι σήμερα δεν επέλεξα ποτέ τον εύκολο δρόμο. Ανήκω σ’ αυτούς που επεδίωξαν τις τολμηρές αλλαγές. Συγκρούστηκα με κατεστημένες νοοτροπίες  κι αυτό γιατί πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω ότι η άσκηση της πολιτικής πρέπει πάνω από όλα να είναι χρήσιμη για τον άνθρωπο και την κοινωνία. Αυτές τις αρχές είμαι αποφασισμένη να τις τηρήσω και σήμερα.

 

Είμαι σε θέση να κατανοήσω την οργή και την αγανάκτηση των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται σκληρά σε καθημερινή βάση, πληρώνοντας βαρύ τίμημα τούτη τη δύσκολη συγκυρία  για την πατρίδα μας.

 

 Καταλαβαίνω το αίσθημα απαξίωσης που υπάρχει για το πολιτικό μας σύστημα, όμως  μόνο με την συμμετοχή τους οι πολίτες μπορούν να δώσουν ξανά τη διέξοδο και την ελπίδα για  την ανάπτυξη του τόπου μας. Μόνο αυτοί μπορούν να συνάψουν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο και να χτίσουν μια καινούργια σχέση με την πολιτική και τους πολιτικούς, που θα στηρίζεται στην ειλικρίνεια, την εμπιστοσύνη, τον έλεγχο  και τον διάλογο, με φροντίδα για τον συνάνθρωπό μας.

 

Τη μεγαλύτερη περίοδο της ζωής μου την πέρασα στην πραγματική οικονομία, εργαζόμενη στο ιδιωτικό τομέα ως ελεύθερη επαγγελματίας.  Έχω τις δυνάμεις αλλά κυρίως την ισχυρή θέληση να βοηθήσω με την πείρα μου και  τις ιδέες μου στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να κερδίσει η χώρα μας την θέση που της αξίζει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε αν απεγλωβιστούμε από το φόβο και επενδύσουμε στις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας και στο δημιουργικό πνεύμα των Ελλήνων.»

 

Στ. Πανταζής: «Σερραίοι ψηλά το κεφάλι, θα τα καταφέρουμε»

Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ του νομού Σερρών συμπεριλήφθη και ο κ. Στάθης Πανταζής ο οποίος σε γραπτή δήλωση του αναφέρει: "Η επιλογή μου από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογική περιφέρεια των Σερρών με τιμά αλλά ταυτόχρονα με γεμίζει με ευθύνη για να ανταποκριθώ στο κάλεσμά του για τη δημιουργία μιας ισχυρής δυναμικής, που θα  διαμορφώσει  δεδομένα ανάπτυξης για τη χώρα και αισιοδοξίας για τον κάθε ένα από εμάς.

 

Η σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και προσωπικής φιλίας που έχω αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια συμπόρευσης με τον σημερινό αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας μου δίνουν τη δυνατότητα να είμαι πεπεισμένος ότι η Ελλάδα με τον Αντώνη Σαμαρά πρωθυπουργό μπορεί να ελπίζει, να οραματίζεται και να αισιοδοξεί για κάτι καλύτερο. Είναι σίγουρο ότι με τον Αντώνη Σαμαρά «Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει».

 

Η εμπιστοσύνη του προέδρου της Ν.Δ. στο πρόσωπό μου επιβραβεύει και την πολιτική μου σκέψη και καταδεικνύει την ανάγκη να ακουστεί ουσιαστικός πολιτικός λόγος, ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες-ψηφοφόροι τι πρεσβεύουμε ως κόμμα και ως άτομα, γιατί, πλέον, δεν αρκούν τα «φιλικά χτυπήματα στην πλάτη» αλλά χρειάζονται ρεαλιστικές προτάσεις και δουλειά για να εξέλθουμε από τη δεινή θέση στην οποία έχουμε περιέλθει.

 

Προσωπικά, δηλώνω αποφασισμένος να είμαι ουσιαστικός και χρήσιμος για τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου. Είμαι ένας από εσάς και θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις για εσάς.

 

Συγχαίρω τους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και τους εύχομαι καλή επιτυχία".  Σερραίοι !  Ψηλά Το Κεφάλι ! Θα τα Καταφέρουμε !»

Write a comment

Comments: 0