Μ. Τζελέπης: «Ο αγροτικός τομέας είναι η ατμομηχανή της ανάπτυξης»

Συνεχίζονται οι επαφές του υπ. Βουλευτη ΠΑΣΟΚ. Μ. Τζελεπη

Μ. Τζελέπης: «Οι εκλογές της 6ης Μαΐου μας δίνουν μια ευκαιρία. Μια ευκαιρία να σχεδιάσουμε το μέλλον, με ένα συγκροτημένο εθνικό σχέδιο ανάπτυξης που ομαλοποιεί την οικονομία μας και επενδύει στην παραγωγική μας βάση.  Μια ευκαιρία να ξεπεράσουμε την κρίση και να μπούμε πάλι σε τροχιά ανάπτυξης με τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα πρωταγωνιστή»

 «Οι εκλογές της 6ης Μαΐου μας δίνουν μια ευκαιρία. Μια ευκαιρία να σχεδιάσουμε το μέλλον, με ένα συγκροτημένο εθνικό σχέδιο ανάπτυξης που ομαλοποιεί την οικονομία μας και επενδύει στην παραγωγική μας βάση.  Μια ευκαιρία να ξεπεράσουμε την κρίση και να μπούμε πάλι σε τροχιά ανάπτυξης με τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα πρωταγωνιστή» είπε οπ. βουλευτής κ. Τζελέπης στις συναντήσεις που είχε χθες με πολίτες της περιοχής Φυλλίδας.

 

 Ο υπ. Βουλευτής αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχει καταβάλει ο ίδιος, σε αγαστή συνεργασία με τους αγρότες του νομού,  για την προώθηση των αιτημάτων τους  σε Υπουργεία και Οργανισμούς,  καθώς και την επιτυχή παρέμβαση του  για μια σειρά θεμάτων όπως  οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ,  η επιστροφή του ΦΠΑ, η έγκαιρη πληρωμή των δικαιούχων πρόωρης αγροτικής σύνταξης, η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων της Ενιαίας Ενίσχυσης και άλλα.

 

Τέλος, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα και τις θυσίες του Ελληνικού Λαού ο κ. Τζελέπης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σύντομα η χώρα θα μπει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης υπογραμμίζοντας τη συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην κατάρτιση ενός σχεδίου εθνικής ανασυγκρότησης που στηρίζεται πάνω σε συγκεκριμένους πυλώνες τους οποίους ήδη ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος συνεχώς στις ομιλίες του παρουσιάζει και αποσαφηνίζει στον ελληνικό λαό. 

Write a comment

Comments: 0