Το «λάθος» Σαμαρά διόρθωσε ο Γ. Συμπιλίδης

«Λάθος» κινήσεις αποδίδονται στον Α Σαμαρά και σε άλλες περιοχές

Η κίνηση του Α. Σαμαρά να συμπεριλάβει τον Γ. Συμπιλίδη στα ψηφοδέλτια του κόμματος δεν ήταν το μόνο «λάθος» καθώς σε πολλές περιοχές έγιναν και λάθος επιλογές και κακές εξαιρέσεις προκαλώντας αντιδράσεις όχι μονο από τους εξαιρεθέντες, αλλά και από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ. Μάλιστα, όπως λένε πολλοί «αν ο κ. Σαμαράς κάνει ακόμη μια τέτοια λάθος κίνηση, τότε ο κ. Βενιζέλος  έχει σοβαρές πιθανότητες για πρωτιά».

Την κίνηση , που από την πλειοψηφία των νεοδημοκρατών χαρακτηρίστηκε «λάθος», του Αντώνη Σαμαρά διόθρωσε ο Γιώργος Συμπιλίδης ο οποίος μετά τον σάλο (στην κυριολεξία) που δημιουργήθηκε δήλωσε την παραίτηση του.

 

Όπως διαβάζουμε στην real.gr σε δήλωσή του ο κ. Συμπιλίδης  αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν να παραιτηθεί, τονίζοντας: "Μπροστά στη δύσκολη μάχη της 6ης Μαΐου, όλα τα προσωπικά παραμερίζονται. Σημασία έχει μόνον η νίκη της Παράταξης. Που μας χρειάζεται όλους. Πολύ περισσότερο που δίνουμε τη μάχη για το μέλλον.

 

Το παρελθόν δεν μπορεί πια να μας χωρίζει… Πρόθεσή μου είναι να προσθέσω, όχι να αφαιρέσω. Άλλωστε και στο παρελθόν, προσπάθειες σπίλωσής μου έπεσαν στο κενό και με δικαστικές αποφάσεις.

 

Όμως, για να μπει ένα οριστικό τέλος σε όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται, παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου στο Κιλκίς, παραμένοντας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά".

 

Μετά την απόφαση του Γιώργου Συμπιλίδη να αποχωρήσει από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Τιμώ την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, που δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα».

 

Ωστόσο η κίνηση του Α. Σαμαρά να συμπεριλάβει τον Γ. Συμπιλίδη στα ψηφοδέλτια του κόμματος δεν ήταν το μόνο «λάθος» καθώς σε πολλές περιοχές έγιναν και λάθος επιλογές και κακές εξαιρέσεις προκαλώντας αντιδράσεις όχι μονο από τους εξαιρεθέντες, αλλά και από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ.

 

Μάλιστα, όπως λένε πολλοί «αν ο κ. Σαμαράς κάνει ακόμη μια τέτοια λάθος κίνηση, τότε ο κ. Βενιζέλος  έχει σοβαρές πιθανότητες για πρωτιά».

Write a comment

Comments: 0