«Ο αγώνας για την Αριστερά της επαναστατικής ανατροπής συνεχίζετε»

ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σερρών για το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μάη

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει αγωνιστικά όλους τους Σερραίους που «με συνειδητοποιημένη ψήφο στήριξης ανταποκρίνονται  σταθερά και πολλαπλασιαστικά στο κάλεσμα για τη δημιουργία ενός αγωνιστικού πλατιού Μετώπου ρήξης και ανατροπής της επίθεσης».

Την δική της αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος κάνει η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) η οποία σε ανακοίνωση της τονίζει:

 

«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μάη σηματοδοτεί σε καιρούς καθεστωτικής βίας, εγχώριας και ξένης, πρώτα από όλα την λαϊκή εκκωφαντική καταδίκη των πολιτικών των Μνημονίων και της Τρόικας, τον καταποντισμό των κομμάτων της μαύρης συγκυβέρνησης και το τέλος των ψευτοαπειλών ότι «αν δεν ψηφίσουμε αυτούς που πρέπει» θα μας διώξουν από το ευρώ και την ΕΕ!

 

Παρά την -ως τελευταία στιγμή- στήριξη που παραχώρησαν όλα τα ΜΜΕ στα κόμματα του μαύρου μετώπου, είναι ιστορική η απόρριψη της λιτότητας, της κοινωνικής καταστροφής, της μειωμένης λαϊκής κυριαρχίας από τον εργαζόμενο λαό! Οποιαδήποτε σκέψη ή προσπάθεια για διαμόρφωση κυβέρνησης που να εφαρμόσει τέτοιες πολιτικές ισοδυναμεί με πραξικόπημα ενάντια στη βούληση του λαού και θα απορριφθεί χωρίς να εφαρμοστεί!

 

Ο αγώνας για την Αριστερά της επαναστατικής ανατροπής συνεχίζεται με καθαρό στόχο την αποδέσμευση του λαού από τα Μνημόνια, το χρέος, το ΔΝΤ και την ΕΕ κάτω από αντικαπιταλιστικό και αντιιμπεριαλιστικό ορίζοντα, με δίκαιη κατανομή πλούτου, εργατική διαχείριση, κομμουνιστική οργάνωση.

 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει αγωνιστικά όλους τους Σερραίους που με συνειδητοποιημένη ψήφο στήριξης ανταποκρίνονται  σταθερά και πολλαπλασιαστικά στο κάλεσμα για τη δημιουργία ενός αγωνιστικού πλατιού Μετώπου ρήξης και ανατροπής της επίθεσης. Σε όλη την επικράτεια η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά κανόνα τριπλασίασε και τετραπλασίασε τα ποσοστά της. Μέσα σε τρία χρόνια, το 0,27% ποσοστό ψηφοφόρων ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην περιφέρεια Σερρών στις ευρωεκλογές του 2009, μετατράπηκε σε 0,75% στις 6 Μάη 2012. Γι’αυτό συνεχίζουμε, όπως και πριν τις εκλογές, να επιμένουμε στο ανοιχτό και συντροφικό κάλεσμα για συσπείρωση, συμπόρευση και συνεργασία προς όλες και όλους τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές, τις συλλογικότητες και τα ρεύματα, που δύο χρόνια τώρα έδωσαν την μάχη με το σκοτάδι του Μνημονίου, της Τρόικας της Ευρωχούντας, που θέλουν να δυναμώσει  το ανατρεπτικό, ταξικό εργατικό κίνημα, για να ανατρέψουμε κάθε απόπειρα εφαρμογής της ίδιας αντιδραστικής πολιτικής κεφαλαίου-ΕΕ- ΔΝΤ!

 

Οι δρόμοι γράφουν τη δική τους ιστορία, από σήμερα και πάλι ανταρσία…»

Write a comment

Comments: 0