Πατριωτικό Μέτωπο

Αλλάζει την τακτική του

Το Πατριωτικό Μέτωπο αλλάζει την τακτική του καθώς αποφάσισε να προχωρήσει στην κατάργηση των άρθρων εκείνων του Καταστατικού του Κινήματος, που δεν επέτρεπαν σε κάθοδο σε εκλογές, των Στελεχών και του Προέδρου του Κινήματος.

Σε δραστικές αλλαγές στις τακτικές του επιλογές, προχώρησε το Πατριωτικό Μέτωπο, όπως μας ενημερώνει σε ανακοίνωση του.

 

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «το 37μελές Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου, μετά την εισήγηση του Προέδρου του κ. Σταύρου Βιτάλη και με δεδομένα ότι:

 

1. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κινήματος, το ΠΑΜ, αφοσιώθηκε στην ενότητα των αντιστασιακών – αντιμνημονιακών – αντινεοταξίτικων δυνάμεων της Πατρίδας και του Λαού μας.

 

2.Για τρία χρόνια το Κίνημα ασταμάτητα, παρακάλεσε, υποχώρησε, προσκάλεσε, προσκλήθηκε, παραβρέθηκε, αποδέχθηκε, χωρίς κανένα όρο, σε κάθε προσπάθεια συνένωσης των αντιστασιακών – αντιμνημονιακών – αντινεοταξίτικων δυνάμεων της Πατρίδας και του Λαού μας, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

 

3. Οι πρόσφατες εκλογές και ο κατακερματισμός των αντιστασιακών – αντιμνημονιακών – αντινεοταξίτικων δυνάμεων της Πατρίδας και του Λαού μας ο οποίος δυστυχώς υπήρξε, κατέδειξαν πως το «εγώ» υπερίσχυσε του «εμείς».

 

4. Το Πατριωτικό Μέτωπο, είναι το μοναδικό πολιτικό Κίνημα, το οποίο έχει πλήρεις και συνολικές απαντήσεις στα διλλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινοβουλευτική (δήθεν) Δημοκρατία, ΜΕ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, μέσω του Αμεσοδημοκρατικού Συντάγματος το οποίο, έχει εδώ και ένα χρόνο σχεδόν καταθέσει στον ελληνικό Λαό και είναι αποδεκτό από την συντριπτική πλειοψηφία του, αλλά και από την επιστημονική κοινότητα. Αν τα «αντιμνημονιακά» κινήματα τα οποία βρίσκονται στη Βουλή, αποδέχονταν την πρόταση του Πατριωτικού Μετώπου, η απάντηση θα ήταν άμεση και εύκολη: Πρωτοστάτησαν οι Ισλανδοί, ακολουθούν σήμερα οι Ιρλανδοί: Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

 

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω και με μη διαφαινόμενη λύση, από τα κόμματα διαχείρισης, (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ κλπ) τα οποία καλώς ή κακώς, είναι συνέχεια της ίδιας – δυστυχώς – επαγγελματικής αντίληψης της πολιτικής, το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου, αποφάσισε:

 

1. Να προχωρήσει στην κατάργηση των άρθρων εκείνων του Καταστατικού του Κινήματος, που δεν επέτρεπαν σε κάθοδο σε εκλογές, των Στελεχών και του Προέδρου του Κινήματος. Άρθρα τα οποία είχαν σαν στόχο να αποδείξουν στη φάση της πολυετούς προσπάθειας μας για συνένωση των αντιστασιακών – αντιμνημονιακών – αντινεοταξίτικων δυνάμεων της Πατρίδας και του Λαού μας, πως το πρώτο μέλημα του Κινήματος, δεν ήταν σώνει και καλά, ο Πρόεδρος και τα Στελέχη του, να γίνουν βουλευτές.

 

2. Να προχωρήσει δυναμικά σε εξορμήσεις σε ολάκερη την Ελλάδα, με την παρουσία όλων των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, για να εξηγήσει πια, κατ’ ευθείαν στο Λαό την πολιτική του πρόταση. Να πει δηλαδή στον κάθε Έλληνα πολίτη, πως δεν πρέπει να περιμένει τίποτε από τους επαγγελματίες πολιτικούς. Μνημονιακούς ή αντιμνημονιακούς. Δεξιούς ή Αριστερούς. Παράλληλα, να καταλάβει πως η μοναδική σοβαρή πολιτική πρόταση η οποία και έχει ήδη δοκιμασθεί από άλλες κοινωνίες και μάλιστα με επιτυχία είναι, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

 

3. Να καλέσει τέλος όλα τα αντιμνημονιακά-αντιστασιακά-αντινεοταξίτικα Κινήματα και όλους τους Ενεργούς Πολίτες, να ενταχθούν στο δυναμικό του Πατριωτικού Μετώπου, με κεντρικό πολιτικό στόχο, ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Έτσι ώστε, όλοι οι πραγματικοί Δημοκράτες, να εισέλθουμε στη Βουλή, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Αυτήν, που από την ιστορία του εξ’ άλλου, δικαιούται ο ελληνικός Λαός».

Write a comment

Comments: 0