Καμία ανοχή σε αριστερόστροφη κυβέρνηση;

«Η ηγεσία του ΚΚΕ κόβει το κλαδί που πάνω του κάθετε»

Πιστεύουνε ότι μετά από την αποτυχία της «ροζ αριστεράς» ο λαός που τώρα στράφηκε στον ΣΥΡΙΖΑ θα γυρίσει προς το ΚΚΕ. Αλλά όπως γνωρίζουμε σε συνθήκες κρίσης δεν υπάρχει εγγύηση για το τι είδους στροφή θα γίνει, και αν αυτή δεν θα είναι σε αντιδραστική κατεύθυνση, κάπως έτσι ανέβηκε και ο Χίτλερ (και όχι μονο…..) στην εξουσία.

Γράφει ο Δημήτρης Τερτίπης

Η Παπαρήγα σε συνέντευξη τύπου είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά τον λαό» και ακόμη ότι «άμα το φέρει στην βουλή (το μνημόνιο) να μου τρυπήσετε την μύτη..»

 

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως το ΚΚΕ, είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει περίπτωση να δείξει έστω και ανοχή σε μια αριστερόστροφη κυβέρνηση.

 

Όποτε κι αν προκύψει αυτή η κυβέρνηση (η σε αυτές στις εκλογές η αργότερα…..) είναι φανερό πως οι ΚΚΕδες υπολογίζουνε στην αποτυχία της, πράγμα που σημαίνει ότι με τίποτα δεν θέλουνε να βελτιωθεί η κατάσταση στην χώρας μας.

 

Πιστεύουνε ότι μετά από την αποτυχία της «ροζ αριστεράς» ο λαός που τώρα στράφηκε στον ΣΥΡΙΖΑ θα γυρίσει προς το ΚΚΕ. Αλλά όπως γνωρίζουμε σε συνθήκες κρίσης δεν υπάρχει εγγύηση για το τι είδους στροφή θα γίνει, και αν αυτή δεν θα είναι σε αντιδραστική κατεύθυνση, κάπως έτσι ανέβηκε και ο Χίτλερ (και όχι μονο…..) στην εξουσία 

 

Δυστυχώς το ΚΚΕ δεν χαμπαριάζει από ψυχολογία του κόσμου, που κατά την ταπεινή μου γνώμη κάθε άλλο παρά θα στραφεί στο ΚΚΕ.

 

Η σημερινή ταχτική του, απέναντι σε αυτόν τον κόσμο, κόβει τις γέφυρες – υψώνει τείχη, σαμποτάροντας - βρίζοντας και επιτιθέμενο στον ΣΥΡΙΖΑ, βρίζει και υποτιμά και όσους τον υποστηρίζουνε.

 

Δεν είναι λίγοι αυτοί (το διαπιστώνω σε συζητήσεις) που λένε ότι την άλλη φορά, αν δεν τα καταφέρει ο Τσίπρας, θα ψηφίσουμε την χρυσή αυγή!!!!!!

 

ΥΓ

Σέβομαι του ανθρώπους που άδολα αγωνίζονται μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, λυπάμαι όμως που η ηγεσία του, εφαρμόζει πολιτικές, που τους μεταβάλει σε υποστηρικτές του συστήματος!!!

Write a comment

Comments: 1
 • #1

  Louis Vuitton Purses (Wednesday, 06 June 2012 11:09)

  77qijing
  There are providers provided where they will acquire those who are interested in renting the premises or perhaps buying this over the property after which facilitate the deal. They can additionally manage the home pertaining to landlords who may possibly not have the time nor your inclination to do so. Many people find it not possible to handle let premises, particularly if they are living out of the country. They are much happier to leave this particular in the hands of the professionals who can time everything on their behalf to make reports online.
  http://www.coachpursesoutlet-cheaps.org: Coach Purses
  http://www.louisvuittonpurses-usa.com: Louis Vuitton Purses
  http://www.louisvuittonwalletbelt-us.org: Louis Vuitton Belt
  http://www.oakleygascan-sunglasses.com: Oakley Gascan Sunglasses