Οι Γερμανοί επικροτούν τη στάση Μέρκελ

Στο θέμα της Ελλάδας

Εντυπωσιακό είναι το ποσοστό (62%) των Γερμανών που συμφωνούν με την επιμονή της Άνγκελα Μέρκελ στην εφαρμογή πολιτικής αυστηρής λιτότητας στην Ελλάδα, παρά την κριτική που δέχεται, ακόμη και από την Γαλλία. Υψηλό (59%) είναι το ποσοστό εκείνων οι οποίοι δεν έχουν κατανόηση για όσους Έλληνες θέλουν να ψηφίσουν δυνάμεις που αντιτίθενται σε αυτή την πολιτική.

Την επιμονή της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στη γραμμή στείρας και αυστηρής λιτότητας έναντι της Ελλάδας επικροτεί το 62% των Γερμανών, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση του ινστιτούτου Forsa που δημοσιεύεται στο περιοδικό Stern.

 

Η ίδια έρευνα καταδεικνύει ότι οι μισοί Γερμανοί επιθυμούν την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ενώ το 35% φοβάται ότι η ελληνική κρίση θα θέσει σε κίνδυνο τη σταθερότητα του ευρώ.

 

Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση του ινστιτούτου Forsa μόνο το 39% των ερωτηθέντων επιθυμούν την παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ, καθώς σε ποσοστό 29% οι Γερμανοί φοβούνται «πολύ» ότι η κατάσταση στην Ελλάδα θα απειλήσει στο μέλλον το κοινό νόμισμα.

 

Σε ποσοστό 6% φοβούνται «πάρα πολύ», ενώ «κάποιο» φόβο εκφράζει ποσοστό 38%.

 

Εντυπωσιακό είναι το ποσοστό (62%) των Γερμανών που συμφωνούν με την επιμονή της Άνγκελα Μέρκελ στην εφαρμογή πολιτικής αυστηρής λιτότητας στην Ελλάδα, παρά την κριτική που δέχεται, ακόμη και από την Γαλλία.

 

Υψηλό (59%) είναι το ποσοστό εκείνων οι οποίοι δεν έχουν κατανόηση για όσους Έλληνες θέλουν να ψηφίσουν δυνάμεις που αντιτίθενται σε αυτή την πολιτική.

 

Το 65% των ερωτηθέντων ωστόσο δηλώνει ότι θεωρεί ότι θα μπορούσε ανενόχλητος να κάνει διακοπές στην Ελλάδα.

Πηγη In.gr

Write a comment

Comments: 1
 • #1

  Louis Vuitton Purses (Wednesday, 06 June 2012 11:09)

  77qijing
  There are providers provided where they will acquire those who are interested in renting the premises or perhaps buying this over the property after which facilitate the deal. They can additionally manage the home pertaining to landlords who may possibly not have the time nor your inclination to do so. Many people find it not possible to handle let premises, particularly if they are living out of the country. They are much happier to leave this particular in the hands of the professionals who can time everything on their behalf to make reports online.
  http://www.coachpursesoutlet-cheaps.org: Coach Purses
  http://www.louisvuittonpurses-usa.com: Louis Vuitton Purses
  http://www.louisvuittonwalletbelt-us.org: Louis Vuitton Belt
  http://www.oakleygascan-sunglasses.com: Oakley Gascan Sunglasses