Σερραίες Μανούλες

Επέλεξαν το 1ο Διοικητικό Συμβούλιο

Οι Σερραιες Μανούλες, συναντηθήκαν πρώτη φορά 4 Δεκεμβρίου 2011 που υπέγραψαν το καταστατικό και το κατέθεσαν. Στο διάστημα της κατάθεσης του καταστατικού μέχρι την πρώτη γενική συνέλευση, με εκπροσώπους το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, πραγματοποίησαν πολλές δράσεις, ομιλίες, συμμετοχές, και άλλα...

Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2012, στο ξενοδοχείο «Έλενα», οι Σερραίες Μανούλες συναντήθηκαν για την 1η Γενική Συνέλευση και την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

 

Οι Σερραιες Μανούλες, συναντηθήκαν πρώτη φορά 4 Δεκεμβρίου 2011 που υπέγραψαν το καταστατικό και το κατέθεσαν. Στο διάστημα της κατάθεσης του καταστατικού μέχρι την πρώτη γενική συνέλευση, με εκπροσώπους το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, πραγματοποίησαν πολλές δράσεις, ομιλίες, συμμετοχές, και άλλα με βασικές τις «Σειρά σου να παίξεις» Δράση συλλογής παιχνιδιών, Μπαλνταφάν φιλανθρωπικού χαρακτήρα για στήριξη του ΚΕ.Θ.Ι.Σ και η Γιορτή της μητέρας με το σύνθημα «Μάνα είναι μόνο μια, πάμε όλοι στην πλατεία!» ενώ στήριξαν με είδη αρκετές οικογένειες, και πάντα ενημερώνοντας τις Σερραίες Μανούλες μέσω της μηνιαίας εφημερίδας του Συλλόγου!

 

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν πολλά μέλη του συλλόγου και έπειτα από την καταμέτρηση των ψήφων, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Πέτσα Βασιλική , Αντιπρόεδρος Παπάζογλου Νίκη, Γραμματέας Ρουστάνη Μαρία, Ταμίας Ζουριδάκη Λίνα και Μέλος Σκιαδοπούλου Γλυκερία.

 

 Αναπληρωματικά μέλη τις Ακριτίδου Ευγενία, Παύλου Θάλεια, Μιχαηλίδου Ελισάβετ.

 

Ενώ η Επιτροπή Ελέγχου αποτελείται από τις: Σκαρλατοπούλου Σοφια, Μεσαικου Ζωή, Κοσιτζη Μαρια, Ταρτσόγλου Γεωργια, Τατσιου Ελενη

 

Σε ανακοινωση τους ευχαριστούν όλα τα μέλη του συλλόγου που παραβρέθηκαν στις διαδικασίες αλλά ιδιαίτερα την εφορευτική επιτροπή Ρουστανη Νοπη, Μαριαννα Κουριδακη, Ξενια Βουρουτζιδου και τον δικηγόρο κ. Αλεξανδρο Χατζηδημητρίου για την τέλεια διεκπεραίωση των εκλογών.

 

Την επόμενη Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 7 μ.μ. διοργανώνουν απογευματινό καφέ στον παιδότοπο «Ο κόσμος της απόλαυσης» στον Αη – Γιάννη προκειμένου να γίνει η παρουσίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου και να ενημερώσουν για τις νέες δράσεις.

Write a comment

Comments: 0