Κινδυνολογίας το ανάγνωσμα...

Να ενημερωθεί άμεσα ο λαός !

ο ΣΥΡΙΖΑ απο την πρώτη ώρα πρέπει να συγκρατήσει κερδοσκοπικές επιθέσεις, να κινητοποιήσει ενωτικά από την πρώτη ώρα όλο το λαό..πάνω σε κοινούς αντιμνημονιακούς στόχους..με αγωνιστικές λαϊκές συνελεύσεις παντού: σε δημόσιες υπηρεσίες και δημόσιες επιχειρήσεις, σε εργοστάσια και υπηρεσίες, σε πλατείες, γειτονιές, δήμους και πόλεις.

ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ Η ΧΩΡΑ! Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΓΟΛΓΟΘΑ !

ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ!

ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ!

ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

 

Ο αστικός πολιτικός κόσμος αφού ρήμαξε και ερείπωσε τη χώρα και αφού την έχει ρίξει στην πιο σκοτεινή μνημονιακή άβυσσο χωρίς καμιά ελπίδα και προοπτική, επιχειρεί, ματαίως, με την πιο βρώμικη κινδυνολογία και συκοφαντία να ακυρώσει την έλευση μιας κυβέρνησης της Αριστεράς.

 

Και στον βαθμό που δεν θα μπορέσει και πράγματι δεν θα τα καταφέρει, να αποτρέψει την άνοδο της Αριστεράς στην κυβέρνηση, επιχειρεί, σκορπίζοντας παντού συντρίμμια και θρύψαλα, να ναρκοθετήσει το μετεκλογικό δρόμο της.

 

Αυτήν την ώρα μια επιχείρηση «σοκ και δέος» βρίσκεται σε εξέλιξη από την εγχώρια και ευρωπαϊκή αντίδραση σε συγχορδία με το σύνολο, σχεδόν, των καναλιών και μέσων ενημέρωσης της διαπλοκής.

 

Η κινδυνολογία, η συκοφαντία και η τρομοκρατία σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προσλάβει εφιαλτικές διαστάσεις.

 

Αυτή η εμετική κινδυνολογία έχει ως επίκεντρο την έξοδο από την ευρωζώνη που θα ακολουθήσει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία θα συνεπιφέρει την κόλαση για τη χώρα.

 

Αυτή η απερίγραπτη κινδυνολογία, η οποία δεν έχει ιστορικό προηγούμενο, σπρώχνει και το κάνει πλέον συνειδητά, τους πολίτες να σχηματίζουν ουρές προκειμένου να αποσύρουν τις καταθέσεις τους.

 

Ο αστικός κόσμος προκειμένου να κρατήσει την εξουσία του αδιαφορεί απολύτως για τη χώρα και προτιμά την κατάρρευση των τραπεζών και τη συνεπακόλουθη κατάρρευση της οικονομίας, από την αριστερά στην κυβέρνηση.

 

Μια μαύρη βίβλος οφείλει να γραφτεί αυτή την ώρα με τα οικονομικά ερείπια και την καταστροφή σε στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα που κλιμακώνεται και αφήνουν πίσω τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

 

Αυτή την ώρα η ύφεση καλπάζει πέρα από κάθε πρόβλεψη και ρημάζει ότι κοντοστέκεται ακόμα όρθιο.

 

Ο προϋπολογισμός βρίσκεται σε πλήρη εκτροχιασμό με τα έσοδα να βυθίζονται, τα χρήματα για τα υπουργεία δεν φτάνουν ούτε για λειτουργικά έξοδα δύο το πολύ μηνών, τα ασφαλιστικά ταμεία βουλιάζουν, τα νοσοκομεία στερούνται στοιχειωδών υλικών, οι δημόσιες επιχειρήσεις καταρρέουν και πρώτα απ' όλα η ΔΕΗ, η ΔΕΠΑ, η ΕΥΔΑΠ και φυσικά η Αυτοδιοίκηση και οι κοινωνικές υπηρεσίες, ενώ οι προνοιακές δομές έχουν στην ουσία βάλει λουκέτο.

 

Δεν μιλάμε πια για άδεια ταμεία αλλά για πελώριες «μαύρες τρύπες», που απειλούν να καταπιούν και να κλείσουν τους πιο νευραλγικούς τομείς για την ίδια την επιβίωση των πολιτών.

 

Την ίδια ώρα τα σκοτεινά ευρωπαϊκά κέντρα πνίγουν την οικονομία, σταματώντας τη χρηματοδότηση και την ασφάλιση ακόμα και αυτών των ισχνών εξαγωγών, ενώ στέλνουν στα τάρταρα και τον τουρισμό, κλείνοντας τις στρόφιγγες του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα.

 

Εξαγωγές και τουρισμός κινδυνεύουν με μεγάλη πτώση πράγμα που, πέραν των άλλων, θα εκτινάξει την ανεργία σε απίστευτα ύψη, ενώ θα κλείσει αδικαιολόγητα ζωτικές δραστηριότητες που γνώριζαν άνθιση.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον, δεν φαίνεται να συνειδητοποιεί τον εφιάλτη που τον περιβάλλει και τη θηλιά που αναμένει μια κυβέρνηση της Αριστεράς.

 

Αν δεν αφυπνισθεί εγκαίρως και δεν ενημερώσει πλήρως τον ελληνικό λαό, θα βρεθεί προ οδυνηρών εκπλήξεων ως κυβέρνηση μετεκλογικά και ίσως μπροστά σε ένα κύμα αγανάκτησης που μπορεί να στραφεί εναντίον του!

 

Πέραν την αναγκαίας αφύπνισης της Αριστεράς την τελευταία βδομάδα των εκλογών και της ακόμα πιο αναγκαίας πλήρους ενημέρωσης του ελληνικού λαού με όλη την αλήθεια για την τραγική κατάσταση, ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να σχεδιάσει από τώρα τις πρώτες κινήσεις του αμέσως από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, σε περίπτωση που αναδειχθεί σε πρώτη δύναμη.

 

Μια από τις πρώτες κινήσεις που οφείλει να κάνει είναι να προφυλάξει όσο είναι δυνατόν τη χώρα από τις κερδοσκοπικές κινήσεις των λεγόμενων αγορών, που μπορεί να λάβουν άγριο χαρακτήρα.

 

Το κυριότερο, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή, χωρίς καμιά αναβολή ούτε μιας ώρας, πρέπει να επιδείξει απόλυτη αποφασιστικότητα να ακυρώσει τα μνημόνια και να προωθήσει δέσμη μέτρων ακύρωσης εφαρμοστικών νόμων, ενώ, ταυτόχρονα, θα καταδείξει τη θέληση του να κινητοποιήσει και να φέρει στο προσκήνιο το λαό με αγωνιστικές λαϊκές συνελεύσεις παντού: σε δημόσιες υπηρεσίες και δημόσιες επιχειρήσεις, σε εργοστάσια και υπηρεσίες, σε πλατείες, γειτονιές, δήμους και πόλεις.

 

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πει όλη την αλήθεια από τώρα για τις τραγικές καταστάσεις στις οποίες έχει περιέλθει ή χώρα και τις επερχόμενες δυσκολίες.

 

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πει όλη την αλήθεια στο λαό.

 

Αν δε σχεδιάσει από τώρα τα πρώτα μέτρα, σε περίπτωση που έρθει και θα έρθει πρώτη δύναμη, για να συγκρατήσει κερδοσκοπικές επιθέσεις.

 

Αν δεν επιδείξει από την πρώτη στιγμή ρηκτική αποφασιστικότητα για να προωθήσει τις αντιμνημονιακές δεσμεύσεις του.

 

Αν δεν αναλάβει πρωτοβουλίες να κινητοποιήσει ενωτικά από την πρώτη ώρα τους εργαζόμενους και όλο το λαό πάνω σε κοινούς αντιμνημονιακούς στόχους.

 

Αν ο ΣΥΡΙζΑ με λίγα λόγια δεν καταδείξει, από την πρώτη στιγμή, με τη βοήθεια όλων των αριστερών και συνεπών προοδευτικών δυνάμεων, ότι η χώρα αλλάζει οριστικά και αμετάστρεπτα σελίδα, τότε θα έχει χάσει το παιχνίδι!

 

Και τότε η τραγωδία που θα κλιμακωθεί για αυτόν τον τόπο, ίσως να μην έχει προηγούμενο!

 

Ας βοηθήσουμε όλοι/όλες να ανοίξει ένα παράθυρο στην ελπίδα.

 

Ο δρόμος θα είναι κακοτράχαλος και δύσκολος αλλά όχι αδιάβατος!

 

Και το τέρμα του θα είναι μια μεγάλη ιστορική ανταμοιβή!

 

 

πηγη iskra.gr

Write a comment

Comments: 0