«Δεν έχουμε σχέση με το κόμμα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

Διευκρινίσεις της Επιτροπής Σερραίων ενάντια στα χαράτσια

Επιτροπή Σερραίων ενάντια στα χαράτσια: «Πληροφορούμε,  τους συμπολίτες και συμπολίτισσές μας ότι η Επιτροπή Σερραίων ενάντια στα χαράτσια δεν έχει καμία απολύτως εκλογική σχέση με το κόμμα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» που συμμετέχει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. (Η Επιτροπή μας δε συμμετέχει με συνδυασμό στις εκλογές.)»

Σε ανακοίνωση της η Επιτροπή Σερραίων ενάντια στα χαράτσια διευκρινίζει: «Η Επιτροπή Σερραίων ενάντια στα χαράτσια δηλώνει ότι ο αγώνας όλων μας συνεχίζεται μέχρι την οριστική ακύρωση-κατάργησή τους.

 

Οι εργαζόμενοι/ες, οι άνεργοι/ες, οι πολίτες, όλοι εμείς, δεν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στον εκβιασμό της διακοπής του ηλεκτρικού –που βιώσαμε τον περασμένο χειμώνα- και στις απειλητικές προειδοποιήσεις της εφορίας ότι θα εκποιηθούν περιουσιακά μας στοιχεία για μια χούφτα ευρώ. Και οι δύο αυτές τακτικές είναι εξίσου βάρβαρες, άδικες και τρομοκρατικές.

 

Πληροφορούμε, επίσης, τους συμπολίτες και συμπολίτισσές μας ότι η Επιτροπή Σερραίων ενάντια στα χαράτσια δεν έχει καμία απολύτως εκλογική σχέση με το κόμμα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» που συμμετέχει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. (Η Επιτροπή μας δε συμμετέχει με συνδυασμό στις εκλογές.)»

Write a comment

Comments: 0