Όλοι, ξανά με πείσμα, για ΚΚΕ όρθιο και δυνατό!

Κάλεσμα για μάχη ψήφο την ψήφο, για να μην καταφέρουν να αποδυναμώσουν το Κόμμα

Το Παράρτημα Σερρών της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης & Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας  (ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ) απευθύνει κάλεσμα στους αγωνιστές και στους φίλους και τους απογόνους τους να δυναμώσουν και να στηρίξουν το με όλες τους τις δυνάμεις τους το ΚΚΕ, το Κόμμα μας, στις εκλογές της 17 Ιούνη 2012.

Το Παράρτημα Σερρών της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης & Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας  (ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ) απευθύνει κάλεσμα στους αγωνιστές και στους φίλους και τους απογόνους τους να δυναμώσουν και να στηρίξουν το με όλες τους τις δυνάμεις τους το ΚΚΕ, το Κόμμα μας, στις εκλογές της 17 Ιούνη 2012

 

Όλοι, ξανά, στην κρίσιμη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις για να μη χαθεί ούτε μία ψήφος για να βγει το ΚΚΕ όρθιο και δυνατό. Δυνατό το Κόμμα μας που, πάνω από 90 χρόνια μέχρι σήμερα, ασταμάτητα, δίνει μαζί με το λαό μας τον αγώνα για τα γνήσια λαϊκά - εργατικά δικαιώματα.

 

Έχουμε χρέος, σήμερα, τώρα! με όλες μας τις δυνάμεις και πιο αποφασιστικά απ' ό,τι στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση της 6 Μάη να δώσουμε τη μάχη για να μείνει όρθιο και δυνατό το ΚΚΕ. Δυνατό, κόντρα στις επιδιώξεις της πλουτοκρατίας και των μηχανισμών του συστήματος για τη μείωση της εκλογικής του δύναμης. Που θέλουν να μειώσουν ή και να το εξαφανίσουν, αν το μπορούν, "σπρώχνοντας" τον κόσμο να στηρίξει τον αφερέγγυο ΣΥΡΙΖΑ που τον προετοιμάζουν για "αριστερό δεκανίκι" του συστήματος, στα πλαίσια της αναμόρφωσης του φθαρμένου δικομματικού πολιτικού συστήματος, ετοιμάζοντας το νέο δίπολο δεξιά/κεντροδεξιά και αριστερά/κεντροαριστερά για να μπορέσουν να υποτάξουν το λαό, χειραγωγώντας τον ξανά.

 

Γι' αυτό, σήμερα περισσότερο από ποτέ, κινητοποιούμαστε, απευθυνόμαστε σε όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριές μας, στα παιδιά και τα εγγόνια μας, σε όλους τους δικούς μας ανθρώπους, στους γνωστούς και τους φίλους της Αντίστασης και των καθημερινών λαϊκών αγώνων. Τους ενημερώνουμε για την πολύ δύσκολη και κρίσιμη εκλογική μάχη που δίνει το Κόμμα μας, το ΚΚΕ. Τους καλούμε να ξαναψηφίσουν το Κόμμα όσοι το ψήφισαν στις 6 Μάη και να κερδίσουμε νέους ψηφοφόρους.

 

Στη χειρότερη θύελλα που έρχεται μετά τις εκλογές του Ιούνη, οι αγωνιστές έχουμε χρέος να είμαστε έτοιμοι και δυνατοί για νέους μεγάλους οργανωμένους αγώνες για τη σωτηρία του λαού. Γι' αυτό, τώρα, ακόμα περισσότερο, ο λαός χρειάζεται όρθιο και δυνατό το ΚΚΕ, ενισχυμένο και από τις εκλογές αυτές. Ενώ η πλουτοκρατία, ο ΣΕΒ και οι κεφαλαιοκράτες επιδιώκουν να αποδυναμώσουν και, αν μπορέσουν, να το βγάλουν  από τη Βουλή, για να δυσκολέψουν την οργάνωση των λαϊκών αγώνων. Εμπρός, να μη χαθεί καμιά ψήφος για το ΚΚΕ! Για να είναι δυνατό, για να είναι δυνατός ο λαός! 

Write a comment

Comments: 0