Σύντομα ο σχηματισμός κυβέρνησης

Πιέζουν εταίροι και πιστωτές

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – συζητήσεων που γίνονται ενόψει της συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας- έπεσε και η πρόταση για παρουσία και των τριών πολιτικών αρχηγών μαζί με τα στελέχη της νέας κυβέρνησης, στην κρίσιμη σύνοδο των Ευρωπαίων στις 25 του μήνα προκειμένου να θέσουν το θέμα της ανάπτυξης για την χώρα.

Εντός ωρών, το αργότερο μέχρι αύριο η χώρα θα έχει κυβέρνηση καθώς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει τα όποια εμπόδια και συμφώνησαν, μετά και τις πιέσεις που δέχονται καθημερινά από τους εταίρους στην ΕΕ και τους πιστωτές μας, στα βασικότερα σημεία.

 

Μάλιστα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – συζητήσεων που γίνονται ενόψει της συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας- έπεσε και η πρόταση για παρουσία και των τριών πολιτικών αρχηγών μαζί με τα στελέχη της νέας κυβέρνησης, στην κρίσιμη σύνοδο των Ευρωπαίων στις 25 του μήνα προκειμένου να θέσουν το θέμα της ανάπτυξης για την χώρα.

 

Ευχαριστίες του «ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι ανακοινώσεις κομματικών φορέων για τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών.

 

Μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων των Βουλευτικών εκλογών, από το Γραφείο Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Βουλευτές που εξελέγησαν, τους αναπληρωτές τους, αλλά και τους υποψηφίους στο κοινό μας ψηφοδέλτιο με το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για τον αγώνα που έδωσαν και σε αυτές τις εκλογές, για την εμπιστοσύνη και τη μαχητικότητά τους.

 

Είναι σαφές πως η πορεία αντίστασης στους τοκογλύφους και στα συμφέροντα που επιβουλεύονται τη Χώρα μας συνεχίζεται και  θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

 

Παραμένουμε πιστοί στις Αρχές μας, αποφασισμένοι να αγωνιστούμε υπέρ της Εθνικής Ανεξαρτησίας του Λαού και της Κοινωνίας».

Write a comment

Comments: 0