Το Κοινωνικό Φαρμακείο Σερρών αναλαμβάνει πρωτοβουλίες

Σε πανελλαδικό επίπεδο.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο μέσα στους πρώτους επτά μήνες λειτουργίας του καλύπτει σε ικανοποιητικό βαθμό πλέον τις ανάγκες των δικαιούχων συνδημοτών μας, καθώς και συνδράμει με τακτικές αποστολές φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στα ιδρύματα ολόκληρου του Νομού που ασκούν κλειστού τύπου περίθαλψη.

 Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία και κατόπιν γραπτών αιτημάτων  των κ. Δημάρχων και ιατρών των Δήμων Λειψών και Αγαθονησίου, η Αντιδημαρχεία   Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Σερρών, ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη χαρά, προσφέροντας επαρκές φαρμακευτικό υλικό στους δημότες των δυο αυτών ακριτικών νησιών.

 

 Όπως μας γνωστοποιήθηκε η προσφορά αυτή λαμβάνει χώρα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τους κατοίκους των  ακριτικών αυτών νησιών μας.

 

 Το Κοινωνικό Φαρμακείο μέσα στους πρώτους επτά μήνες λειτουργίας του καλύπτει σε ικανοποιητικό βαθμό πλέον τις ανάγκες των δικαιούχων συνδημοτών μας, καθώς και συνδράμει με τακτικές αποστολές φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στα ιδρύματα ολόκληρου του Νομού που ασκούν κλειστού τύπου περίθαλψη.(Κωστοπούλειος Στέγη, ΚΑΦΚΑ Νιγρίτας, Κέντρο Αποθεραπείας κ Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία ΚΑΑΜΕΑ, ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου, άποροι κρατούμενοι του καταστήματος κράτησης  Νιγρίτας.     

 

 Επίσης ανταποκρίνεται θετικά μέχρι και σήμερα σε αιτήματα για χορήγηση φαρμάκων στους Ιατρούς του Κόσμου (Ανοικτό πολυιατρείο ), στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τέλος στις δυο προαναφερόμενες ακριτικές περιοχές της Ελλάδας τους Λειψούς και το Αγαθονήσι.

 

Οι συντελεστές του κοινωνικού φαρμαξείου τονίζουν  πως , οτι έχει πετύχει το Κοινωνικό  Φαρμακείο, οφείλεται  στην ανιδιοτελή και συνεχή προσφορά των Σερραίων πολιτών τονίζοντας: «Η δική σας ανταπόκριση και χειρονομία εκφράζουν έμπρακτα την αγάπη και την  αλληλεγγύη, του ανθρώπου για τον συνάνθρωπο». 

Write a comment

Comments: 1
 • #1

  ΚΑΒΟΥΡΑ Π. (Monday, 24 September 2012 13:44)

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
  Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ,ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.
  ΚΑΒΟΥΡΑ Π.ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ