Προσφορά ρούχων και ιατρικού εξοπλισμού για ΑμΕΑ

Από την ΠΚΜ και το Μ.Α.Ζ.Ι – Κοινωνικό Παντοπωλείο

Μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) αναλαμβάνουν από κοινού η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Μ.Α.Ζ.Ι-Κοινωνικό Παντοπωλείο, που διοργανώνουν ημέρα προσφοράς ρουχισμού και ιατρικού εξοπλισμού για ΑμΕΑ και άτομα με ορθοπεδικά προβλήματα αύριο Πέμπτη.

Μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) αναλαμβάνουν από κοινού η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Μ.Α.Ζ.Ι-Κοινωνικό Παντοπωλείο, που διοργανώνουν ημέρα προσφοράς ρουχισμού και ιατρικού εξοπλισμού για ΑμΕΑ και άτομα με ορθοπεδικά προβλήματα αύριο Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012, στις 13.00, στον αύλειο χώρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης και η Γενική Γραμματέας του Μ.Α.Ζ.Ι. Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλεξάνδρα Γωγούση-Σκανδάλη, που θα μοιράσουν τα είδη στους ενδιαφερόμενους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Μ.Α.Ζ.Ι.-Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δαναΐδων 9 (περιοχή Δωδεκανήσου, Θεσσαλονίκη), στο τηλ. 6984114725, στο e-mail info@mazi.net.gr και στην ιστοσελίδα www.mazi.net.gr.

Write a comment

Comments: 0