Μεγάλη συμμετοχή στην απεργία των εκπαιδευτικών

Καταγγελία της ΟΙΕΛΕ για τους σχολάρχες

«Έντρομοι «μηδενίζουν» το ποσοστό της απεργίας οι σχολάρχες και προαναγγέλλουν εκδικητικές απολύσεις για τους απεργούς!!!» αναφέρει σε ανακοίνωση – καταγγελία η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών.

Για απειλές κατά των απεργών εκπαιδευτικών από τους σχολάρχες αλλά και επιχείρηση μείωσης του ποσοστού συμμετοχής στην σημερινή απεργία των εκπαιδευτικών κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ).

 

Η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ

Όπως αναφέρει: «Το θράσος και ο πανικός είναι κακοί σύμβουλοι. Ο ΣΙΕΙΕ, δια του Προέδρου του, «μηδένισε» το ποσοστό της συμμετοχής των ιδιωτικών εκπαιδευτικών στην απεργία, μετά από ώρες μαγειρεμάτων με στελέχη του Υπουργείου Παιδείας και εντεταλμένους υπαλλήλους διευθύνσεων που ζητούν παρανόμως από τις γραμματείες των σχολείων λίστες ονομάτων και ποσοστά συμμετοχής. (Γνωρίζουμε ότι πράγματι στο σχολείο του Προέδρου του ΣΙΕΙΕ δεν απήργησε κανείς. Οι λόγοι που δεν απήργησαν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στο σχολείο του Προέδρου των σχολαρχών είναι ευνόητοι για κάθε υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο…)

 

Τα στοιχεία της ΟΙΕΛΕ από όλη τη χώρα μιλούν για συμμετοχή που υπερβαίνει το 50%. Και η πιο απτή απόδειξη, πέρα από τις αίθουσες των σχολείων, είναι η μεγάλη συμμετοχή εκατοντάδων ιδιωτικών εκπαιδευτικών στην πορεία προς τη Βουλή. Άραγε οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί που δίνουν το παρόν στη διαδήλωση των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών είναι «κλώνοι»; Ή μήπως, μιλώντας για «μηδέν» απεργούς οι σχολάρχες έχουν ήδη αποφασίσει να ξεφορτωθούν τους «ενοχλητικούς» και προαναγγέλλουν εκδικητικές απολύσεις; Οι μάσκες έπεσαν, αιδώς Αργείοι!!!».

Write a comment

Comments: 0