Σε διαθεσιμότητα Γ. Τσαμασλής-Δ.Ψωμιάδης;

Στα χέρια του ΓΓ Αποκεντρωμένη Διοίκησης Μ.Θ. ο φάκελος δίωξης

Ήταν καθήκον του Γενικού Γραμματέα κ.Καρούντζου, να προχωρήσει στη διαθεσιμότητα των δύο συγκεκριμένων Περιφερειακών Συμβούλων, καθώς το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Αυριανής Μακεδονίας Θράκης», ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Τσαμασλής και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης και σήμερα Περιφερειακός Σύμβουλος, Διονύσης Ψωμιάδης, τίθενται σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, Αθανάσιου Καρούντζου…

 

Αυτό που όλοι συζητούσαν και επιθυμούσαν κυρίως για τα τελευταία γεγονότα που αφορούσαν τον κ. Τσαμασλή φαίνεται να παίρνει την οριστική του μορφή με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα κ. Καρούντζου, ο οποίος έχει λάβει στα χέρια του τον φάκελο δίωξης εναντίον των συγκεκριμένων προσώπων.

 

Ήταν καθήκον του Γενικού Γραμματέα κ.Καρούντζου, να προχωρήσει στη διαθεσιμότητα των δύο συγκεκριμένων Περιφερειακών Συμβούλων, καθώς το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται είναι κακουργηματικού χαρακτήρα..

 

Ανεξάρτητα αν στο δικαστήριο προκύψουν στοιχεία καινούρια που να αθωώνουν τους εμπλεκόμενους, σήμερα υπάρχει η συγκεκριμένη παραπομπή, η οποία σύντομα θα εκδικαστεί στο αρμόδιο δικαστήριο. Δεν γνωρίζουμε αν τεθούν σε διαθεσιμότητα και άλλοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκτός κι αν τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται είναι ελαφρότερης μορφής. Ο Γενικός Γραμματέας κ. Καρούντζος, έχει στα χέρια του την απόφαση και προχώρησε στην σύνταξη του εγγράφου της διαθεσιμότητας, του οποίου αναμένεται να κοινοποιηθεί ενδεχομένως και αύριο Τετάρτη.

Πηγη:  avriani-math.gr

Write a comment

Comments: 0