Εκνευριστικό ροχαλητό;

Σταματήστε το!

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν; Μάλιστα,  έχει υπολογιστεί ότι περίπου το 40% των ανδρών και 25% των γυναικών ροχαλίζουν σε καθημερινή βάση.

 

Σύμφωνα με τους ειδικούς το ροχαλητό οφείλεται στον κραδασμό των μαλακών μορίων του φάρυγγα και κυρίως της μαλθακής υπερώας των αμυγδαλών και της σταφυλής.

 

Υπάρχουν, ωστόσο και άλλα ανατομικά εμπόδια στην ομαλή διέλευση του αέρα ,εκτός από τη σταφυλή και τις αμυγδαλές και αυτά μπορεί να είναι  το στραβό ρινικό διάφραγμα ,οι υπερτροφικές ρινικές κόγχες και οι αδενοειδείς εκβλαστήσεις στα παιδιά (κοινώς κρεατάκια) προκαλώντας κι αυτά ροχαλητό ή άπνοια στη διάρκεια του ύπνου.

 

Πως μπορείτε να το σταματήσετε

Το ροχαλητό οφείλεται στις δονήσεις των ιστών στο πίσω μέρος του φάρυγγα. То Snore Defense χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους, τις οποίες χρησιμοποιούν εδώ και 20 χρόνια οι γιατροί για τη θεραπεία του ροχαλητού.

 

Το Snore Defense είναι κατασκευασμένο για να δουλεύει χωρίς καμία ρύθμιση και χωρίς δαπανηρές επισκέψεις σε γιατρούς,  έχει άδεια από το FDA (FOOD and DRUG ASSOCIATION) για την αντιμετώπιση του ροχαλητού  και αυτό το κάνει ασφαλές και αποτελεσματικό.

 

Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν!

Write a comment

Comments: 0