Μόδα και άνεση στα πόδια

Crocs : Θα τα λατρέψετε!!!

Τα προϊόντα της είναι κορυφαία και το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνεις ότι τα φοράς έγκειται στην τεχνολογία που έχει αναπτύξει και που  κάνει κάθε  ζευγάρι παπούτσια  μαλακά, άνετα, ελαφριά και ανθεκτικά.

Πρόσφατα ενημερώθηκα ότι στην αγορά κυκλοφορούν παπούτσια μοδάτα, πολύχρωμα (που είναι η αδυναμία μου) και άνετα, από την Crocs.

 

Η αλήθεια είναι ότι την εταιρία δεν την ήξερα, όπως φυσικά και τα παπούτσια της.  Το πρώτο ζευγάρι παπούτσια της Crocs που ήρθε στην κατοχή μου ήταν δώρο από αγαπημένο πρόσωπο που δήλωνε ενθουσιασμένο.

 

Έτσι τα δοκίμασα. Και η πρώτη δοκιμή ήταν καθοριστική. Όχι μονο δεν τα έβγαλα από τα πόδια μου όλο το καλοκαίρι, αλλά αγόρασα και άλλα δύο ζευγάρια.  Μπαλαρίνες, παντόφλες και αθλητικά όλα της Crocs ήταν αυτά που φορούσα όλο το καλοκαίρι.

 

Ήταν άνετα. Ήταν ξεκούραστα, απορροφούσαν τους κραδασμούς του σώματος, που τόσο με κούραζαν παλαιότερα,  και κυρίως ήταν ανάλαφρα. Θαρρείς και δεν φορούσα παπούτσια.

Crocs

Ανακαλύπτοντας τα προϊόντα, που είναι πολλά για όλα τα γούστα και όλες τις εποχές, ανακάλυψα και την εταιρία. Δέκα χρόνια μετρά στο ενεργητικό της και αναπτύσσεται καθημερινά προσφέροντας, εκτός από καλής ποιότητας υποδήματα, και καλές ευκαιρίες καριέρας, ενώ διαθέτει και ένα άριστο κοινωνικό προφίλ  γεγονός που –κατ΄εμέ- αποδεικνύει ότι δεν την ενδιαφέρει μονο να πάρει, αλλά και να δώσει.

 

Τα προϊοντα της είναι κορυφαία και το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνεις ότι τα φοράς έγκειται στην τεχνολογία που έχει αναπτύξει.

 

Το μυστικό της είναι η επαναστατική τεχνολογία που χρησιμοποιεί και που  κάνει κάθε  ζευγάρι παπούτσια  μαλακά, άνετα, ελαφριά,  ανθεκτικά και κυρίως χωρίς οσμές, ενώ  άνετα μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο ή ακόμη και μαζί μας,  στο ντουζ!

 

Αυτά  τα χαρακτηριστικά είναι που έκαναν την Crocs να κερδίσει 100 εκατομμύρια καταναλωτές σε 128 χώρες!

Write a comment

Comments: 0