Κατοχύρωση ονόματος χώρου: Domain Name

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Σε προηγούμενο θέμα  μας, αναφερθήκαμε στον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αξιοποιήσουμε, κερδίζοντας χρήματα τις σελίδες ή τα μπλοκ που έχουμε δημιουργήσει στο διαδίκτυο, είτε για να μεταφέρουμε τα νέα μας, είτε για να αναρτούμε ρεπορτάζ και ειδήσεις που μας αρεσαν και να τα σχολιάζουμε, είτε για να προωθήσουμε κάποια από τα προϊοντα που εμείς παράγουμε ή προωθούμε προς πώληση.

 

Σήμερα θα αναφερθούμε στο πόσο σημαντικό είναι, εφόσον έχουμε κάνει όλα τα παραπάνω βήματα, να έχουμε το δικό μας όνομα (αυτό που θα επιλέξουμε) χώρου και την δική μας κατάληξη που θα προσδιορίζει αν είμαστε από την Ελλάδα, από την ΕΕ ή από κάποια άλλη χώρα του κόσμου..

 

Το αποκαλούμενο «Domain Name» είναι η δική μας υπογραφή και το μέρος που ο καθένας μπορεί να μας βρει στο διαδίκτυο. Κάτι σαν τη διεύθυνση του σπιτιού μας, αλλά στον παγκόσμιο διαδικτυακό ιστό.

 

Η αγορά αυτού του Domain Name είναι πολύ προσιτή και εφόσον θέλουμε να έχουμε το δικό μας «στίγμα» και την δική μας «σεβαστή σελίδα» θεωρείται και απαραίτητη.

 

Στην αγορά υπάρχουν πολλές εταιρίες που θα σας προσφέρουν, έναντι μικρής αμοιβής, αυτό το Domain Name. Μια από τις καλύτερες και υπεύθυνες επιχειρήσεις σε αυτό τον τομέα με δράση που μετρά τα δέκα χρόνια και την κατατάσσει στις πιο αξιόπιστες του είδους είναι η cityhost.gr.

 

Βάσει του 7212/05/07/04 αρ. πρωτοκόλλου της Ε.Ε.Τ.Τ. η cityhost έχει πάρει έγκριση για την καταχώρηση των ονομάτων χώρου (Domain Name) που λήγουν στο grπου προσδιορίζει ότι ο ιδιοκτήτης της σελίδας που καταλήγει σε αυτό (gr) προέρχεται από την Ελλάδα.

 

Η cityhost δεν παρέχει, στους πελάτες της, απλά ένα όνομα χώρου, αλλά και όλη την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεται ο χρήστης του μπλογκ ή της ιστοσελίδας. Η τεχνική της υποστήριξη μάλιστα, είναι το μεγάλο «ατού» της cityhost καθώς θεωρείται, από τους πελάτες της, γρήγορα και αποτελεσματική.

 

Οι υποδομές της θεωρούνται από τις καλύτερες, ενώ είναι  και οι πλέον ασφαλής γεγονός που εγγυάται  η παρουσία πολλών μεγάλων εταιριών από τον χώρο των τηλεπικοινωνιών.

 

Η κυκλοφορία (traffic) γίνεται μέσα από πολλαπλούς καταγραφείς (carriers) οι οποίοι εγγυώνται την άμεση επίλυση όπου τεχνικού προβλήματος προκύψει στον πάροχο. Άλλωστε, η  cityhost έχει υπογράψει ειδική σύμβαση που της επιτρέπει να αντιμετωπίσει με επιτυχία όποιο πρόβλημα προκύψει,  σε λογισμικό, μέσα σε δέκα λεπτά!

Write a comment

Comments: 0