Η χαρά του ...γκατζετάκια

Όλη η τεχνολογία στο χέρι σας με ένα κλικ

Η χαρά κάθε γκατζετάκια (όπως συνηθίσαμε να ονομάζουμε αυτούς που ασχολούνται με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την αγορά κάθε τι νέου που αυτή εμφανίζει) είναι αναμφισβήτητα  το siteτου Electro World.

Η χαρά κάθε γκατζετάκια (όπως συνηθίσαμε να ονομάζουμε αυτούς που ασχολούνται με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την αγορά κάθε τι νέου που αυτή εμφανίζει) είναι αναμφισβήτητα  το siteτου Electro World.

 

Εκεί, όχι μονο ο γκατζετάκιας, αλλά και ο κάθε ένας από μας που ασχολείται με την τεχνολογία, την εξέλιξη της και τα νέα προϊόντα μπορεί να βρει τα ΠΑΝΤΑ και να ενημερωθεί για τα ΠΑΝΤΑ.

 

Άλλωστε η τεχνολογία, είτε το θέλουμε,  είτε όχι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας σε σημείο που την ορίζει κιόλας. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το να χαθεί το κινητό ή το τάμπλετ μας είναι πιο οδυνηρό από το να χαθεί το πορτοφόλι μας!

 

Γιατί εκεί, στο τάμπλετ ή το κινητό μας έχουμε αποθηκεύσει όχι μονο όλες τις επαφές μας, αλλά και όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την δουλειά μας. Βλέπετε, η τεχνολογία εξελίσσεται και εμείς την χρησιμοποιούμε προς όφελος μας. Αντί να έχουμε μια ατζέντα, ένα απλό κινητό, τις κάρτες μας και όλα είχαμε συνηθίσει να κουβαλάμε, τώρα τα έχουμε όλα σε ένα και με ένα απλό και απαλό κλικ τα έχουμε εύκαιρα όποτε τα χρειαζόμαστε και ας είμαστε μακριά από το σπίτι ή τη δουλειά ή δεν έχουμε μαζί μας την τσάντα μας.

 

Η ElectroWorld μετά από μια δυναμική πορεία, έχοντας επτά μεγάλα και γνωστά καταστήματα στράφηκε τα τελευταία χρόνια, εκεί που στράφηκαν και οι περισσότεροι Έλληνες καταναλωτές, στο διαδίκτυο. Μετατράπηκε δηλαδή σε ψηφιακό κατάστημα και έγινε μέλος του Dixons Retail. Ένας όμιλος από τους κορυφαίους της Ευρώπης στην πώληση ηλεκτρικών ειδών με 100.000.000 πελάτες που επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους online.

 

Ήδη η ElectroWorld, μετά την πετυχημένη πορεία της στη Ελλάδα μετρά ανάλογες επιτυχίες και σε άλλες χώρες της Ευρώπης όπως η Τσεχία και η Σλοβακία, αλλά και στην γειτονική μας Τουρκία.

 

Όσοι την επισκεφθούν (με ένα απλό κλικ) θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να αγοράσουν αν το επιθυμούν (σε χαμηλές τιμές) προϊοντα τελευταίας τεχνολογίας. Παράλληλα θα πάρουν πληροφορίες για μια μεγάλη ποικιλία προϊοντων, αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Write a comment

Comments: 0