Ανασφάλιστο όχημα;

Ασφαλιστείτε φθηνά και γλυτώστε το πρόστιμο!

Πονοκέφαλο σε χιλιάδες  κατόχους αυτοκινήτων προκαλούν οι νέες διατάξεις για την ασφάλιση του αυτοκινήτου η οποία θεωρείται επιβεβλημένη.

 

Η οικονομική κρίση που μαστίζει τους Έλληνες τους οδήγησε σε περικοπές ακόμη και στην ασφάλεια του αυτοκινήτου τους, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που παρέδωσαν πινακίδες και πάρκαραν το αυτοκίνητο τους καθώς δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στα υψηλά ασφάλιστρα.

 

Υπάρχουν και πολλοί όμως που το ριψοκινδυνεύουν και κυκλοφορούν χωρίς ασφάλεια. Όσοι από αυτούς όμως τυγχάνουν σε έλεγχο της Τροχαίας τα πρόστιμα είναι τσουχτερά και δυσανάλογα μεγάλα σε σχέση με μια ασφάλεια που θα μπορούσαν να είχαν κάνει.

 

Τα πρόστιμα από την Τροχαία μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 1000 ευρώ, ενώ αν το ανασφάλιστο όχημα έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, τότε εκτός  από το πρόστιμο ο ιδιοκτήτης έχει αυξημένες πιθανότητες να χάσει την άδεια του μέχρι και τρία χρόνια.

 

Όμως εκτός από την Τροχαία, πρόστιμα επιβάλλονται και από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων η οποία κάνει διασταυρωτικούς ελέγχους αν τα οχήματα που ήταν καταγεγραμμένα ασφαλισμένα, εξακολουθούν να έχουν ασφάλιση. Τα πρόστιμα από την ΓΓΠΣ είναι στα 250 ευρώ.

 

Είναι φανερό λοιπόν, ότι εφόσον έχετε ένα όχημα που το κυκλοφορείται είναι πιο φθηνό να το έχετε ασφαλισμένο παρά ανασφάλιστο και ακόμη καλύτερο η εταιρία που έχετε επιλέξει να είναι φερέγγυα και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

 

Φθηνά ασφάλιστρα μπορείτε να βρειτε στον διαδικτυακό τόπο της Easy Insurance Agency A.E. στο Asfalistra.gr.

 

Πρόκειται για τη Νο 1 εταιρία στις online πώλησεις ασφαλιστικών προϊόντων η που συνεργάζεται σχεδόν με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιριών, δίνοντας την δυνατότητα να συγκρίνεται και να επιλέξετε την ασφάλιση που σας ταιριάζει.

 

Παρέχει άμεση σύγκριση τιμών, online τιμολόγηση, online αγορά,  αλλά και τα φθηνότερα πακέτα της αγοράς.

 

Η εταιρία ειδικεύεται σε  6 ασφαλιστικούς κλάδους όπως το αυτοκίνητο, η περιουσία, κατοικία- επιχείρηση, το σκάφος, το κατοικίδιο, η ταξιδιωτική ασφάλιση και η ασφάλιση φωτοβολταικών.

 

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία παρέχει ασφαλιστική κάλυψη άμμεσα ,άμεση έκδοση συμβολαίων και  αποστολή στο χώρο σας, ενημέρωση με SMS, αλλά και για τις προσφορές, πληρωμή on-line με πιστωτική κάρτα , αντικαταβολή αλλά και κατάθεση σε τράπεζα.

Write a comment

Comments: 0