Φθηνές διακοπές με σκάφος

Δεν χρειάζεται να είσαι κροίσος για να κάνεις διακοπές σαν Κροίσος

 

Οι ειδήμονες  γνωρίζουν ότι αυτή η περίοδος που ο καιρός ...καλά κρατεί ακόμη,  είναι ιδανική για διακοπές. Και μάλιστα διακοπές με σκάφος!

 

Μακριά από συρφετούς και όχλους έχοντας στην αποκλειστική διάθεσή μας ένα σκάφος με 25 μόνο ευρώ την ημέρα, μπορούμε  να αρμενίσουν σε Αιγαίο και Ιόνιο, να προσεγγίσουμε παραλίες μοναδικής ομορφιάς ή απλά να χαλαρώσουμε χαζεύοντας το απέραντο γαλάζιο και όταν αντικρύσουμε μια από τις δαντελένιες ακρογιαλιές, για τις οποίες τόσο φημίζεται η χώρα μας,  μπορούμε να την προσεγγίσουμε, να κολυμπήσουμε, να ψαρέψουμε η να εξερευνήσουμε το βυθό.

 

Να περιηγηθούμε στις καταπράσινες Σποράδες, να θαυμάσουμε  τις, μοναδικής ομορφιάς,  Κυκλάδες ή να  ...αποτολμήσουμε μια απόβαση στις Αζόρες.  Γιατί, μπορούμε  να επιλέξουμε  και κάποιον άλλο προορισμό .

 

 Και πάλι το κόστος είναι 25 ευρώ την ημέρα, για το κάθε άτομο.  Το οποίο κόστος, αν το καλοσκεφθούμε, είναι εξαιρετικά χαμηλό σε σχέση με αυτά που θα δίναμε για να κλείσουμε ένα απλό δωμάτιο σε έναν  δημοφιλή τουριστικό  προορισμό! 

 

Την οικονομική αυτή λύση, για να ζήσουμε το όνειρο, μας την παρέχει η εταιρία IncrediBlue.  Μια εταιρία Παγκόσμια, που κάνει πράξη το όνειρο κάθε ανθρώπου που μέχρι τώρα θεωρούσε ότι θα έπρεπε να είναι κροίσος για να κάνει διακοπές σαν ...Κροίσος!

 

Σε όποιο μέρος της γης και αν είμαστε, σε όποιο μέρος της γης και αν θέλουμε να πάμε η IncrediBlue είναι η απάντηση.  Και αν δεν γνωρίζουμε  τίποτε από χειρισμούς σκαφών, αλλά  απλά  ονειρευόμαστε τις διακοπές μας  σε σκάφος μεν, αλλά με άλλον οδηγό και τον εαυτό μας  να απολαμβάνει  την παρέα μας, μια μπύρα, ένα κρασί ή ... μια σαμπάνια,  η IncrediBlue έχει και πάλι την λύση.

 

HIncrediBlue μας παρέχει τον skipper,  τον προσωπικό μας κυβερνήτη για να μας ταξιδέψει όπου  επιθυμούμε.

 

Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία δεν σταματούν μόνο στην ενοικίαση σκαφών. Στην incrediblue μπορείμε να βρούμε από ιστιοπλοικά, φουσκωτά ακόμα και βάρκες για ψάρεμα μέχρι μηχανοκίνητα σκάφη και megayachts.

 

Επίσης, όσοι θέλουμε  να δουμε εκ των προτέρων πως θα είναι η εμπειρία των διακοπών σε σκάφος, μπορούμε  να επισκεφθούν τις incrediblue Collections. Εκεί θα έχουμε  την ευκαιρία να δουμε  προορισμούς, διαδρομές και τοπικές συμβουλές με πολλές φωτογραφίες ώστε να επιλέξουμε τον ιδανικό προορισμό και να ...ζήσουμε το όνειρο!

 

Τόσο απλά, τόσο φθηνά.

Write a comment

Comments: 0