Όταν έγιναν επικίνδυνοι άρχισαν οι συλλήψεις

Πως έφτασε στη Βουλή η Χ.Α.;

Συνελήφθησαν ο Γ.Γ. της Χ.Α Νίκος Μιχαλολιάκος και οι τρεις βουλευτές της, καθώς στοιχειοθετήθηκαν εντάλματα σε βάρος τους για σύσταση εγκληματικής συμμορίας και σωρεία ποινικών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων και ανθρωποκτονία.

Αφού το αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε για τα καλά στην Ελληνική Κοινωνία, αφού μεγάλο μέρος των κατοίκων της χώρας μας έδειξαν το αποτρόπαιο πρόσωπο του ρατσισμού και της βίας εξαντλώντας τα όρια των υπολοίπων  που εξακολουθούν  να διαθέτουν δύο από τα βασικά γνωρίσματα των Ελλήνων, δηλαδή φιλοτιμία και φιλοξενία, και αφού όλες οι δημοσκοπήσεις (φανερές και κρυφές) έδειξαν την τρομερά –σε σημείο σοβαρού προβληματισμού- άνοδο της Χρυσής Αυγής, το σύστημα αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

 

Και με αστραπιαίες κινήσεις έγιναν έρευνες, από ΣΔΟΕ και εισαγγελείς, βρέθηκαν αποδείξεις, οι αποχρώσες ενδείξεις -για εμπλοκή με οικονομικούς παραγοντες, στρατό και αστυνομία έγιναν αποδείξεις, έγιναν προσαγωγές και σήμερα συλλήψεις των πρωτοκλασάτων μελών της Χ.Α.

 

Βλέπετε, η Χ.Α. έγινε επικίνδυνη. Από την αρχή όμως ήταν. Απλά το σύστημα θέλησε να την εκμεταλλευτεί.  Ειδάλλως δεν εξηγείται πως από την αρχή ακόμη  υπήρξε παράβαση  βασικών  νόμων και διατάξεων  για την συμμετοχή προσώπων στις τελευταίες εκλογές.

 

Δηλαδή, τι ποινικό μητρώο παρέδωσαν οι υποψήφιοι της Χ.Α. όταν πολλοί εξ αυτών είτε είχαν καταδίκες, είτε εκκρεμούσαν δίκες εναντίον τους, ενώ κάποιοι άλλοι ,όπως ο επικεφαλής της Χ.Α. Νίκος Μιχαλολιάκοςέκαναν  ακόμη και φυλακή;

 

 

Την τελευταία εβδομάδα, μετά την άδικη και αναίτια δολοφονία του 34χρονου τα μεγαλοκάλα μας βομβαρδίζουν για την Χρυσή Αυγή. Έκπληκτοι οι «δημοσιογράφοι» ανακαλύπτουν αυτό που όλος ο κόσμος ξέρει. Ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως παρακράτος, ότι έχει διασυνδέσεις παντού, ότι παίζει μπάλα με κεφάλια μεταναστών, ότι οπλοφορεί και έχει άσυλο και ανοχή.  Ότι έχει ακόμη και δικό της στρατό στα πρότυπα των ταγμάτων ασφαλείας των Ναζί.

 

Και επειδή το σύστημα θεωρεί ότι κατάφερε να πετύχει τον στόχο του να δημιουργήσει δηλαδή  την πεποίθηση των δύο άκρων (;)  και την εντύπωση ότι χωρίς αυτούς υπάρχει χάος αποφάσισε να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στη Χ.Α και άρχισαν οι συλλήψεις.

 

Αν αυτό είναι το τελειωτικό χτύπημα  μένει να αποδειχθεί στη συνέχεια, γιατί ο Χίτλερ και οι Ναζί του μετά την φυλακή και την συγγραφή του πονήματος «Ο Αγών μου» αύξησαν την επιρροή τους συμμετέχοντας σε κυβερνήσεις μέχρι που πραξικοπηματικά πήραν την διακυβέρνηση της Γερμανίας και οδήγησαν την Ευρώπη στον όλεθρο και την καταστροφή.

 

Έτσι, όπως μεταδίδουν όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα ελληνικά ΜΜΕ σήμερα συνελήφθησαν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς μετά την εισαγγελική έρευνα στοιχειοθετήθηκαν εντάλματα σε βάρος τους για σύσταση εγκληματικής συμμορίας και σωρεία ποινικών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων και ανθρωποκτονία. Εκτός των βουλευτών συνελήφθησαν και δέκα στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης.

 

Ο ιστότοπος www.iefimerida.gr αναφέρει ότι παράλληλα με τις συλλήψεις βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη επιχείρηση σε όλη την επικράτεια, καθώς απο το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας προέκυψαν στοιχεία σε βάρος 35 στελεχών της Χρυσής Αυγής, για τα οποία έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

 

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος συνελήφθη στο σπίτι του λίγο μετά τις 9 το πρωί, όπως επίσης και ο Ηλίας Κασιδιάρης, μετά από σχετικά εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

 

Στο πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας ο Ν. Μιχαλολιάκος αναφέρεται ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, ανάμεσα στα μέλη της οποίας είναι και οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός, Παππάς και Μίχος. Οι κατηγορίες αφορούν σωρεία ποινικών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων μία ανθρωποκτονία στην περιοχή των Πετραλώνων.

 

Ο βουλευτής της Β Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, συνελήφθη ενώ έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους στην είσοδο της ΓΑΔΑ. Συνελήφθη επίσης και ο βουλευτής της Β΄Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός, ενώ έχουν εκδοθεί εντάλματα και για τον Χρήστο Παππά, βουλευτή επικρατείας και τον Νικόλαο Μίχο, βουλευτή Ευβοίας.

 

Στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής οδηγήθηκαν άλλα δέκα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ανάμεσα στα οποία και ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης, ο οποίος είχε επικοινωνήσει με τον Γιώργο Ρουπακιά πριν και μετά τον φόνο του Παύλου Φύσσα.

Write a comment

Comments: 0