Διακινήστε ελεύθερα τα άρθρα σας

Σε χιλιάδες ιστοσελίδες, σε όλο τον κόσμο

Αναρωτιέστε που θα βρείτε αυτές τις σελίδες, πως θα γραφτείτε, πως θα ανεβάζετε τα άρθρα σας και πόσο χρόνο θα σας πάρει;  Ειλικρινά από εσάς εξαρτάται. Μπορεί να σας πάρει από μια ημέρα έως μια εβδομάδα. Γιατί εδώ υπάρχει ένα μυστικό που λέγεται Free Article Submission

Σε προηγούμενα άρθρα μας είχαμε ασχοληθεί με τους τρόπους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες του διαδικτύου για να αυξήσουμε, σε πρώτη φάση, το εισόδημα μας.

 

Και τονίζουμε με έμφαση τις λέξεις ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, καθώς στο διαδίκτυο υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες που σταδιακά και με τα σωστά εργαλεία (που ευτυχώς έχουν χαμηλό κόστος) μπορούμε όχι απλά να αυξήσουμε το εισόδημα μας, αλλά να κάνουμε μέχρι και καριέρα.

 

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε οι ευκαιρίες αυτές θεωρούνται σημαντικές ,  όχι μονο γιατί το διαδίκτυο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητα μας, αλλά γιατί ενώνει ανθρώπους και πολιτισμούς.

 

Αποτέλεσμα, ένα προϊόν που διακινεί κάποιος από την Ελλάδα, να αγοράζεται από κάποιον άλλο στην Αυστραλία, την Αμερική, την Ρωσία κ.α.  Πως; Κάποιος από αυτές τις χώρες, διάβασε στο διαδίκτυο (το οποίο είναι το απόλυτο παγκόσμιο όργανο ενημέρωσης που δεν γνωρίζει  σύνορα) για ένα προϊόν ή μια προσφορά που κάνει κάποιος άλλος, π.χ. στην Ελλάδα. Του άρεσε, το χρειαζόταν, το αγόρασε και εμείς αυξήσαμε το εισόδημα μας.

 

Υποδομή

Σας φαίνονται ακαταλαβίστικα;  Δεν είναι. Σε προηγούμενα άρθρα μας σας είχαμε ενημερώσει τόσο για τα βήματα που μπορούμε να κάνουμε για να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με την προώθηση προϊόντων μέσω συνεργασιών με μεγάλες παγκόσμιες εταιρίες  όσο και για τα πρώτα μας βήματα στην δημιουργία ιστοσελίδας

 

 

Και τα δύο θεωρούνται βασικά βήματα καθώς αποτελούν την σωστή υποδομή για να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε στον συγκεκριμένο χώρο. Το πώς θα εργαστούμε και τι εισροές χρημάτων θα έχουμε εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς.

 

Τρόποι προώθησης

Εφόσον επιλέξατε να ασχοληθείτε με τον συγκεκριμένο τομέα, οι δύο τρόποι προώθησης είναι με τη μορφή αγγελιών ή την μορφή των άρθρων. Και οι δύο είναι θεωρούνται αποδοτικοί. Σίγουρα όμως αυτός που κερδίζει περισσότερα, ίσως γιατί είναι πιο κατατοπιστικός είναι η προώθηση μέσω άρθρων.

 

Ένα κατατοπιστικό και καλά δομημένο άρθρο κεντρίζει το ενδιαφέρον του αναγνώστη και του επιτρέπει να μάθει περισσότερα για το προϊον.  Αν μάλιστα η εταιρία, που σας ανέθεσε να προωθήσετε το προϊον,  προσφέρει την χρήση του για μια περίοδο δοκιμαστική χωρίς χρέωση, τότε να είστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι θα μπουν στην διαδικασία να το δοκιμάσουν.

 

Συνήθως οι εταιρίες που δίνουν δωρεάν χρόνο για την δοκιμή του προϊόντος τους είναι καταξιωμένες στον χώρο και γνωρίζουν ότι το προϊον τους έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα παρόμοια που κυκλοφορούν στην αγορά.

 

Επιλέγοντας λοιπόν τέτοιες ευκαιρίες, το κέρδος το μοιράζονται όλοι. Η εταιρία που προωθεί το προϊον της κερδίζει νέους πελάτες, εσείς που αναλάβατε την προώθηση του αυξάνετε το εισόδημα σας και ο αναγνώστης – πελάτης που το δοκίμασε κατάλαβε πως λειτουργεί , ενημερώθηκε για τους τρόπους που μπορεί αυτό να τον ωφελήσει (χωρίς να το χρυσοπληρώσει)  και άρα μπορεί, όταν παρέλθει η δοκιμαστική περίοδος, να το αγοράσει.

 

Εργαλεία που θα μας βοηθήσουν

Θα μου πείτε τώρα: έτσι απλά με δύο – τρία βήματα εγώ θα έχω κέρδος;  Αν έχετε ήδη δημιουργήσει την ιστοσελίδα σας και αυτή έχει καταξιωθεί και έχει κερδίσει πολλούς επισκέπτες, εφόσον αρχίσετε να ασχολείστε με το μάρκετινγκ συνεργατών τότε σύντομα θα έχετε κέρδη, στην αρχή λίγα και στη συνέχεια όλο και περισσότερα. Ανάλογα με το πώς θα κινηθείτε.

 

Αν είστε νέος στο χώρο και τώρα ξεκινάτε υπάρχουν κάποια σημαντικά και με μικρό κόστος εργαλεία για να σας βοηθήσουν. Τα ίδια εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν τόσο αυτοί που ξεκινούν τώρα όσο και αυτοί που έχουν ήδη κάνει τα πρώτα βήματα.

 

Στο διαδίκτυο υπάρχουν χιλιάδες ιστοσελίδες που φιλοξενούν άρθρα μάρκετινγκ. Σε όλες αυτές τις σελίδες λοιπόν μπορούμε να στείλουμε τα άρθρα μας για να τα φιλοξενήσουν δωρεάν. Αυτό είναι εξαιρετικά θετικό για όποιον ασχολείται με τα άρθρα μάρκετινγκ γιατί όσες περισσότερες σελίδες τα φιλοξενούν τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να τα διαβάσει περισσότερος κόσμος. Όσοι περισσότεροι τα διαβάσουν, τόσες μεγαλύτερες οι πιθανότητες να αγοράσουν.

 

Αναρωτιέστε που θα βρείτε αυτές τις σελίδες, πως θα γραφτείτε, πως θα ανεβάζετε τα άρθρα σας και πόσο χρόνο θα σας πάρει;  Ειλικρινά από εσάς εξαρτάται. Μπορεί να σας πάρει από μια ημέρα έως μια εβδομάδα.

 

Γιατί σε αυτό το σημείο υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό.

 

Για να είμαι ειλικρινής το μυστικό δεν είναι τόσο μεγάλο, αλλά για κάποιον λόγο αυτοί που αρχικά μας κατατοπίζουν στον τομέα που λέγετε μάρκετινγκ μέσω άρθρων  δεν μας το λένε με αποτέλεσμα να κάνουμε σωστά όλα όσα μας λένε, αλλά να μην έχουμε την επιτυχία που μας υπόσχονται. Ξέρετε ποιο είναι το πιο αστείο, ότι αυτό το μικρό –μεγάλο μυστικό έχει εξαιρετικά μικρό κόστος!

 

Το μυστικό

Ποιο είναι αυτό το μυστικό; Η αυτοματοποίηση στην υποβολή των άρθρων μας. Υπάρχει ένα πανίσχυρο εργαλείο που λέγετε Free Article Submission. 

 

Τι κάνει;  Στέλνει τα άρθρα μας σε χιλιάδες ιστοσελίδες που υπάρχουν στο διαδίκτυο με τις οποίες συνεργάζεται γλιτώνοντας μας κόπο και χρόνο. Με μερικές απλές κινήσεις που δεν ξοδεύουν πολύ από τον χρόνο μας, στέλνει στις ιστοσελίδες αυτά που έχουμε γράψει.

 

Την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε θα αναγκαστείτε να ξοδέψετε κάποιες ώρες μέχρι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και να εγγραφείτε στις σελίδες με τις οποίες συνεργάζεται. Μόνο την πρώτη φορά. Γιατί όταν θα στείλετε κάποιο άλλο άρθρο αυτές οι σελίδες θα είναι ήδη αποθηκευμένες οπότε ο χρόνος που θα χρειαστεί να ξοδέψετε για να στείλετε το άρθρο σας θα είναι μόνο λίγα λεπτά της ώρας!  

 

Δείτε πως δουλεύει: http://www.freearticlesubmission.org

Write a comment

Comments: 0