Θέλεις να κερδίσεις χρήματα από το ιντερνέτ;

Μικρά μυστικά επιτυχίας!

Oι περισσότεροι ευελπιστούν ότι ψάχνοντας τις ευκαιρίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο θα μπορέσουν να βρουν μια,  που και ικανοποιητικό εισόδημα θα τους δίνει, και συνθήκες εργασίας που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα θέλω τους θα έχουν. 

Σε καιρούς οικονομικής κρίσης, με την ανεργία να αγγίζει υψηλά επίπεδα, όλο και περισσότεροι Έλληνες, αλλά και κάτοικοι άλλων χωρών, αναζητούν εργασία στο διαδίκτυο.

 

Απογοητευμένοι από την έλλειψη, στην προσφορά εργασίας,  αλλά  και τις δυσμενείς συνθήκες στις οποίες εργάζονται –οι αποκαλούμενοι «τυχεροί»- ευελπιστούν ότι «ψάχνοντας» τις ευκαιρίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο θα μπορέσουν να βρουν μια που και ικανοποιητικό εισόδημα θα τους δίνει, και συνθήκες εργασίας που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα θέλω τους.

 

Έχουμε ήδη αναφερθεί, σε παλαιότερα άρθρα μας, στις ευκαιρίες που υπάρχουν για εργασία από το σπίτι και σε κάποια μικρά μυστικά εργαλεία που θα συμβάλλουν στο να γίνει η εργασία μας πιο εύκολη.

 

Στις εταιρίες που αναφέρουμε, στα προηγούμενα άρθρα,  στον τομέα των συνεργατών υπάρχει μια ακόμη εταιρία η οποία ήταν αυτή που έφερε στην Ελλάδα το δίκτυο συνεργατών, τα γνωστά affiliateπρογράμματα.

 

Είναι η εταιρία Linkwise. Κάντε κλικ εδώ

 

Το Linkwise Affiliate Network αποτελεί το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό affiliate network ενώ από το καλοκαίρι του 2010 έχει γίνει Business Unit της Atcom. Το δίκτυο εγγεγραμμένων affiliates ξεπερνάει τα 7.000 sites, ενώ αυτή τη στιγμή έχει 300+ διαθέσιμα προγράμματα από υπηρεσίες και ηλεκτρονικά καταστήματα Ελλάδας και εξωτερικού.

Ενδεικτικοί διαφημιζόμενοι: Aegean Airlines, Vodafone, Petas.gr, Yoox, Folli Follie, Toi&moi, Minoan Lines, Travelplanet24, Dionic Solar, LaRedoute, Eastpak, Telemarketing κ.α 

Μικρά μυστικά

Σήμερα θα αναφερθούμε και σε άλλους τρόπους που υπάρχουν. Σε νέες ευκαιρίες.

 

Αναφερόμαστε στο the formula.gr μια σειρά δωρεάν videos τα οποία σας δίνουν οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές για να κερδίσετε χρήματα μέσω  internet ,  από την άνεση του σπιτιού σας και χωρίς αφεντικό!

 

Σε ένα μέσο που αναπτύσσεται ανεξάρτητα από την οικονομική κρίση – που αναπτύσσεται συνεχώς και που θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στο μέλλον θα μάθεις:

 

- τον καλύτερο τρόπο για να δημιουργήσουμε  εισόδημα μέσω internet ξεκινώντας από το μηδέν

- Πώς να προωθήσουμε  μία ηλεκτρονική επιχείρηση

- Και την καλύτερη τεχνική για να πουλήσουμε, στις μέρες μας,  ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στο internet

 

Τα videos είναι σχεδιασμένα αν σας πάνε από το A στο Ω, με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο.

 

Πως;

 

Βάλτε το όνομα και το email σας  στο πεδίο στα δεξιά, για άμεση πρόσβαση στο πρώτο video! 

 

Κάντε κλικ εδώ

Κερδίστε επισκεψιμότητα στην σελίδα σας

Ένα ακόμη μικρό μυστικό για την επιτυχία όλων όσων προαναφέραμε είναι το να κάνουμε την ιστοσελίδα μας άμεσα γνωστή στον κόσμο του διαδικτύου κερδίζοντας πολλούς επισκέπτες, προβάλλοντας έτσι τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

 

Για την επίτευξη αυτού του στόχου υπάρχει ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, το Sites Promotion.

 

Το Sites Promotion είναι μια web εφαρμογή, που χωρίς να έχει ο εκάστοτε χρήστης καθόλου γνώσεις, μπορεί να φέρει στο site του όσους επισκέπτες θέλει και να εκτοξεύσει το Google Analytics σε πραγματικό χρόνο. 

 

Στην εποχή που διανύουμε και στην ανάπτυξη πλέον της τεχνολογίας, όπου και να βρεθεί κάποιος ακούει για το internet και για site που ολοένα φτιάχνονται. Όλοι αυτοί θέλουν να δουν το site τους ψηλά, σε κορυφαίες θέσεις στην μηχανή της Google και στις υπόλοιπες.

 

Λίγοι το πετυχαίνουν αυτό, γιατί χρειάζονται μια σειρά ρυθμίσεων – αλλαγών και πολλών άλλων πραγμάτων που χρησιμοποιούν οι ειδικοί του SEO ώστε να ανέβει το εκάστοτε site.

 

Το θέμα σε όλο αυτό είναι ότι, τις περισσότερες φορές ο πελάτης δεν καταλαβαίνει το τι του λέει ο ειδικός και τα χρήματα σε κάθε τέτοιο εγχείρημα είναι πάντα αρκετά.

 

Εδώ ερχόμαστε λοιπόν, με μία μοναδική εφαρμογή, να δώσουμε μια ώθηση στο εκάστοτε site και να το εκτοξεύσουμε στο Google Analytics μια που είναι και ο κυρίαρχος του παιχνιδιού η Google.  Η άνοδος στο Google Analytics, σημαίνει αυτόματα και άνοδος στις θέσεις κατάταξης ενός site, μέσα στην μηχανή αναζήτησης άρα κατά συνέπεια και στις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης ή σε μηχανές μετρήσεων πχ. Alexa.

 

Η υπηρεσία αυτή μπορεί να σας δώσει ιδέες και λύσεις, εφόσον διαβάσετε τις χρήσιμες πληροφορίες.   Η sites-promotion.gr  θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή και ορθή λειτουργία του συστήματος.

 

Δείτε πως λειτουργεί

Write a comment

Comments: 0